Zece handbalişti de la SCM Politehnica Timişoara, sub tricolor

Zece handbalişti de la SCM Politehnica Timişoara, sub tricolor

Zece handbalişti de la SCM Politehnica Timişoara vor merge în această perioadă la loturile naţionale ale României. Cel mai numeros contingent este cel chemat la reprezentativa de tineret, fiind alcătuit din Claudiu Pal (portar), Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Cîtu, Ianus Dumitrescu, Antonio Bordeanu şi Vlad Chira, cărora li se alătură kinetoterapeutul Elian Apostol.

Cei opt se vor prezenta la Izvorani, în 28 februarie, pentru un stagiu de pregătire şi un turneu de verificare în Egipt, unde vor întâlni Bahrain, Arabia Saudită şi naţionala ţării gazdă.

Portarul Alin Cozmaciuc (17 ani, 2,10 metri) se află deja la lotul naţional de juniori, care pregăteşte participarea la Jocurile Mediteraneene.

Vasile Casian (portar) şi Luca Turcitu (ambii foto) au fost convocaţi la reprezentativa de cadeţi, pentru un stagiu de antrenamente.

Zece handbalişti de la SCM Politehnica Timişoara, sub tricolor

Echipele Politehnicii se află pe locul întâi în campionatele naţionale juvenile: la juniori I, în seria F (cu opt victorii din opt partide), şi la juniori II (de asemenea, cu opt victorii din opt meciuri).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.