Zboruri suplimentare către București de la Timișoara

Compania aeriană Ryanair va introduce, începând cu luna octombrie, patru zboruri suplimentare București-Timișoara și retur, iar compania aeriană Tarom, alte două zboruri suplimentare.

CITEȘTE ȘI: Hoţi periculoşi de buzunare, prinşi de un grup de studente, la Timișoara. Foto

Modificarea va veni odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă, au anunțat reprezentanții Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara.

CITEȘTE ȘI: În loc de ”Mulțumesc!”. O asistentă de la Județean a fost bătută de rudele unui pacient. UPDATE

În prezent, compania Ryanair operează 12 zboruri săptămânale, câte două în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică. Începând cu 28 octombrie 2018, Ryanair va opera 16 zboruri săptămânale.

Astfel, în zilele de luni și vineri vor fi operate câte trei zboruri/zi, iar în celelalte zile (inclusiv sâmbăta), câte două.

CITEȘTE ȘI: O polițistă și colegul ei de la „Rutieră”, bătuți de un șofer pe care îl urmăreau în trafic

De asemenea, compania aeriană Tarom va introduce două zboruri suplimentare, în zilele de miercuri și vineri, astfel încât va ajunge în timpul sezonului de iarnă la 28 de zboruri săptămânale.

”Destinația București este pe primul loc în topul celor mai căutate destinații din Timișoara, aproximativ 25 la sută dintre pasagerii care călătoresc de la sau spre Timișoara aleg această destinație.

În primele opt luni ale acestui an, 259.000 de pasageri au călătorit pe această rută, dintr-un total de 1.016.521 pasageri.

Pe următoarele locuri se află destinațiile Bergamo, Munchen și Londra”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.