O polițistă și colegul ei de la „Rutieră”, bătuți de un șofer pe care îl urmăreau în trafic

Scene incredibile au avut loc sâmbătă noaptea, pe o stradă din orașul arădean Sântana.

CITEȘTE ȘI. Hoţi periculoşi de buzunare, prinşi de un grup de studente, la Timișoara. Foto

Dacă până acum unii fugeau de Poliție pentru că aveau „alcool la bord”, astăzi s-a ajuns în ipostaza în care oamenii legii sunt atacați și bătuți.

CITEȘTE ȘI: În loc de ”Mulțumesc!”. O asistentă de la Județean a fost bătută de rudele unui pacient

Potrivit informațiilor pe care le deținem, doi agenți de poliție de la Serviciul de Poliție Rutieră al Județului Arad au fost snopiți în bătaie de către un bărbat și rudele acestuia.

CITEȘTE ȘI: Imagini șocante! Accidentul soldat cu patru morți, surprins de camera de la bordul unei mașini – Video

Incidentul nefericit s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 23:00, atunci când cei doi polițiști (un bărbat și o femeie) , aflați în exercițiul funcției, au intenționat să oprească un autoturism pe o stradă din orașul Sântana, pentru verificări.

CITEȘTE ȘI: Duduie cazanele de răchie în Banat, dar statul nu câştigă mare lucru

Șoferul a refuzat să oprească la semnalele celor doi agenți de poliție, demarând în trombă, polițiștii fiind nevoiți să pornească în urmărirea lui.

Aceasta, la urmărire ne referim, s-a încheiat pe strada Muncii din Sântana, în dreptul imobilului cu numărul 17, acolo unde șoferul a oprit autoturismul, după care polițiștii i-au cerut să prezinte documentele de identitate, acesta refuzând și devenind agresiv față de cei doi.

S-a trecut la măsura imobilizării acestuia, pentru a fi condus la sediul Poliției spre identificare.

Între timp, din imobilul în fața căruia se aflau aceștia, au ieșit alte două persoane, care au devenit și acestea agresive.

Polițista i-a somat pe cei doi, pentru a nu se apropia de ei, dar aceștia au refuzat să se oprească și s-au apropiat amenințător de oamenii legii, aducându-le o serie de injurii, moment în care agenta a acționat cu spray-ul lacrimogen din dotare.

Apoi a urmat o bătaie ca în filme.

Din informații neoficiale până acum, am aflat că șoferul în cauză se numește Dorin Pleșa și locuiește exact în imobilul în fața căruia a oprit după ce a fost urmărit de polițiști, adică în localitatea Sântana, pe strada Muncii, la numărul 17.

Totodată, se pare că ceilalți doi agresori ar fi soția lui Dorin Pleșa și fratele acestuia.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe Lângă Judecătoria Chișineu-Criș, iar în aceste momente procurorii fac cercetări cu privire la cele întâmplate, conform specialarad.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “O polițistă și colegul ei de la „Rutieră”, bătuți de un șofer pe care îl urmăreau în trafic

  1. În Marea Britanie până la război polițiștii nu au purtat nici un fel de arme fiind în absolută siguranță deoarece cine ataca un polițist a fost spânzurat fără milă. La noi ca în evul mediu, orice bandit își face singur dreptate ! Și peștele de la cap se împute !

Lasă un răspuns