Zăpadă de 5 metri pe Transfăgărăşan. Când ar urma să fie deschis drumul (video)

Transfagarasan

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărășan. Stratul de zăpadă depășește 5 metri în unele zone. Drumarii de la Districtul Bâlea lucrează intens la curățarea zăpezii acumulate peste iarnă.

Drumarii lucrează de zor pentru deszăpezirea DN 7C – Transfăgărășan. În unele locuri, stratul de zăpadă încă măsoară 5 metri grosime, în ciuda temperaturilor ridicate din ultimele zile.

„Colegii noștri de la Districtul Bâlea lucrează intens la curățarea zăpezii acumulate peste iarnă pe versantul nordic al drumului. Acum se lucrează într-o zonă în care stratul de zăpadă depășește 5 metri grosime”, a anunţat Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov.

Cu toate acestea, drumarii sunt încrezători că vor putea să deschidă circulația publică pe Transfăgărășan înainte de termenul obișnuit de 1 iulie.

Prognoza meteo 20 mai 2022. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. De duminică, temperaturile scad semnificativ

În ţară, vremea va fi predominant frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil la munte, în nord şi nord-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã a Carpaţilor Orientali şi de Curburã.

CITEȘTE ȘI: Coșmarul de pe Calea Buziașului a devenit de nesuportat

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 18 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiţii de ceaţã, conform romaniatv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *