Most Wanted! Zaher Iskandarani, un necunoscut pentru poliţişti?

Zaher Iskandarani

Zaher Iskandarani, condamnat la cinci ani de închisoare pentru inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat având drept scop comiterea de infracțiuni grave, respectiv contrafacerea și contrabanda de mare anvergură cu țigări, pare a fi un necunoscut pentru Poliţia Română.

Supranumit „Prinţul Banatului”, Zaher pare să fie o fantomă pentru poliţişti. Iskandarani apare pe site-ul oficial al poliţiei la rubrica „Most Wanted”, cu o fotografie şi cu semnalmente… necunoscute. Culmea este că Zaher s-a aflat de mai multe ori în preajma oamenilor legii. Cu toate acestea nimeni nu a părut să observe cum arată.

Zaher

În cazul lui Zaher, pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica detalii scrie: „Susnumitul se sustrage executării pedepsei. Există date că se află pe raza municipiului Bucureşti la o locaţie necunoscută. Condamnat cinci ani închisoare pentru evaziune fiscală”.

Au fost însă şi cazuri „de interes”, precum cel al omului de afaceri Florian Walter, pe care oamenii legii l-au căutat până au dat de urma lui.

Marile probleme apar însă atunci când este vorba despre persoane dispărute, în mod special copii. În aceste cazuri este tragic dacă se procedează într-un mod asemănător, cu detalii evazive şi prea puţină implicare din partea celor responsabili.

Cu toate că Zaher este un necunoscut pentru poliţiştii români, printr-o simplă căutare pe google el apare în imagini în diferite perioade ale vieţii, cu sau fără mustaţă, chiar şi cu păr.

zaher iskandarani

Şi totuşi, aşa cum au mai demonstrat, poliţiştii au uneori umor, publicând sub poza lui Iskandarani: semnalmente necunoscute.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Most Wanted! Zaher Iskandarani, un necunoscut pentru poliţişti?

  1. Cine pui mei are curaj sa vorbeasca despre domnul Zaher ????? – Hai sa vad … ????

    ROManul cinstit a fost / este / va fi mereu la cheremul hotilor, evazionistilor, politicienilor, interlopilor…

    Capul jos romane, hai, ce Domnozeu este cu voi???

Lasă un răspuns