Sorin Udrea, dispărut după condamnarea la şase ani şi opt luni de închisoare, a fost prins în Italia

Sorin Udrea, liderul unui grup infracţional organizat din Timişoara, care a dispărut după ce a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins, joi seara, în Italia.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, Sorin Udrea, care era dat în urmărire internaţională de la sfârşitul săptămânii trecute după ce poliţiştii nu au reuşit să îl găsească pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani şi 8 luni, a fost găsit de autorităţile italiene şi se află în custodia lor.

Conform surselor citate, după îndeplinirea formalităţilor necesare, Sorin Udrea va fi predat autorităţilor române pentru ispăşirea pedepsei.

Joia trecută, pe numele lui Sorin Udrea a fost eliberat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea după ce acesta a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Timişoara la şase ani şi opt luni pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la contrabandă, complicitate la tâlhărie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor în formă agravată.

De asemenea, în urmărire generală a fost dat şi Viorel Cosma, considerat locotenentul lui Udrea, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracţional organizat, tâlhărie în formă calificată şi contrabandă. Acesta se află în continuare în libertate. Alţi trei membri ai grupării, care, săptămâna trecută, au primit condamnări definitive cuprinse între patru ani şi o lună şi cinci ani şi zece luni au ajuns în penitenciare.

Foto: pressalert.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns