Vujosevici, „leu” cu acte-n regulă

Vujosevici, "leu" cu acte-n regulă

Vujosevici, „leu” cu acte-n regulă! Radoje Vujosevici, un baschetbalist muntenegrean în vârstă de 33 de ani, se alătură lotului aflat la dispoziția antrenorului Dragan Petricevici. Cu o înălțime de 2,10 metri, noua achiziție a echipei SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara evoluează pe postul de pivot, putând acoperi și poziția 4.

Vujosevici s-a născut în data de 5 mai 1989, la Niksici, reprezentând Muntenegru în mai multe ferestre competiționale, atât la naționala U20, cât și la reprezentativele de seniori A și B. Cea mai lungă perioadă – șapte ani – a petrecut-o la KK Mornar Bar, șapte ani, prima dată în sezonul 2011-2012, apoi între 2015 și 2021.

De două ori a fost legitimat și la KK Sutjeska, din orașul său natal (2011-2012 și 2021-2022). Celelalte echipe din cariera sa sunt KK Budućnost (Muntenegru) și KK Kumanovo (Macedonia de Nord).

„Sunt bucuros că vin la Timișoara! Muntenegrenii Filip Barovici și Ivan Jelenici, care au jucat în trecut aici, mi-au spus lucruri frumoase despre echipă. Voi evolua alături de Ilija Djokovic, pe care îl cunosc din ABA League și ABA League 2. Cred că Timișoara are o echipă bună în acest sezon.

Trebuie să ne antrenăm bine pentru a avea prestații reușite și rezultate pozitive. Sosesc puțin cam târziu, însă cred că totul va fi bine. M-am antrenat toată vara, sunt pregătit, deși este altceva să te antrenezi singur”, a declarat Radoje Vujosevici.

CITEȘTE ȘI: Charles al III-lea a fost proclamat oficial rege al Marii Britanii

El va purta numărul 17 pe echipamentul de joc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *