VREMEA se va menţine călduroasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

timisoara2

Marţi, vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş, unde idicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, al Moldovei, în Dobrogea, dar şi la munte, la altitudini mari.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 şi 38 de grade, mai coborâte pe litoral până la 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 25 de grade în Dealurile de Vest.
ÎN ŢARĂ:

Miercuri, vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş, unde disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări seara şi noaptea în regiunile vestice şi nordice, unde izolat vor fi averse şi descărcărcări electrice.

Spre dimineaţă, în Dobrogea şi Bărăgan, se va forma nebulozitate joasă stratiformă şi izolat ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 şi 38 de grade, mai coborâte pe litoral până la 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 24 de grade în Dealurile de Vest.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *