Vremea se schimbă radical! Ce se va întâmpla în următoarele zile

Vremea devine instabilă în aproape toate regiunile ţării, excepţie făcând sud-estul, unde cerul va fi mai mult senin. În vest, centru şi nord şi local în sud-vest şi nord-est, se vor semnala averse însoţite de frecvente descărcări electrice şi izolat de grindină de dimensiuni mici şi medii. Vântul va sufla moderat în aproape toată ţara.

În zona Timişoarei sunt aşteptate ploi în fiecare zi a săptămânii, începând din această seară. Astăzi, temparatura nu va depăşi 25 de grade Celsius în jurul orei 15, iar în zilele următoare va fi cu 10 grade mai frig, la aceeaşi oră.

Marţi, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia zonelor de sud-est, unde cerul se va menţine mai mult senin. În cea de-a doua parte a zilei se vor semnala averse şi descărcări electrice în vest, centru şi nord.

Miercuri, vremea se menţine instabilă în majoritatea regiunilor ţării, iar pe arii extinse vor cădea averse de ploaie însoţite de descărcări electrice, în special în nordul ţării. Vântul va sufla slab aproape peste tot, cu unele intensificări pe litoral.

Începând de joi vremea începe să se răcească în toate regiunile şi se vor semnala ploi pe arii relativ extinse în vestul, centrul şi nordul ţării. Vântul va sufla moderat până la tare în aproape toate regiunile ţării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns