Mihai Tudose, în vizită la pacienții de la Spitalul Județean din Timişoara

Premierul Mihai Tudose a vizitat, luni seară. pacienții internați la Spitalul Județean din Timișoara și a mulțumit medicilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

De asemenea, șeful guvernului a vizitat Centrul de Angiografie și a fost informat despre investițiile derulate în unitatea sanitară și despre nevoile urgente.

Potrivit managerului Marius Craina, s-a vehiculat suma de 17,4 milioane lei, costuri estimate de specialisti pentru aparatura necesară Centrului de Mari Arși.

În ceea ce privește starea răniților în urma furtunii de duminică, sunt semne îmbucurătoare pentru toți pacienții, cu excepția fetiței de 11 ani pentru care pronosticul specialiștilor este rezervat.

Conform managerului de la Județean, băiatul de 10 ani a fost detubat și luni seară respira singur, iar trei pacienți de la Ortopedie au fost supuși intervențiilor chirurgicale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mihai Tudose, în vizită la pacienții de la Spitalul Județean din Timişoara

  1. la giroc sa inaugureze amplasarea salii polivalente nu a fost? la judetean se schimba ceva ? aiurea . de ce nu a mers p-e torontalului la ruinele viiitorului indepartat nou spital.presedintele cons.judetean numit nu ales acolo trebuia sa-l duca printre balarii.

Lasă un răspuns