Vremea 4 – 30 martie 2020. ANM a anunţat prognoza meteo în prima lună de primăvară

vremea 14

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 – 30 martie2020.

Astfel, meteorologii de la ANM au emis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 4 – 30 martie 2020.

Vremea 4 – 9 martie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord- vestice și local în cele centrale iar în sud și sud-est va fi deficitar. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Prognoza meteo 9 – 16 martie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Vremea 16 februarie – 23 martie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile nord-estice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 23 – 30 martie 2020

Valorile termice estimate pentru această perioadă vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile intracarpatice și local în cele sud-vestice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, potrivit ANM.

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns