Nici băncile nu mai vor procentele lui Titu Bojin

Nici băncile nu mai vor procentele lui Titu Bojin

Titu Bojin şi-a manifestat intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului judeţean Timiş din partea Pro România.

Anunţul a fost făcut de deputatul Adrian Pau, care a transmis şi răspunsul partidului lui Victor Ponta la solicitarea lui Bojin: exclus!

În aceste condiţii, Pau şi-a asumat candidatura la CJT, el fiind, dealtfel, şi cap de listă pentru consilierii judeţeni.

Pro România speră să obţină şase portofolii în forul judeţean, în timp ce la Consiliul Local Timişoara, se mizează pe cinci locuri.

Adrian Pau spune că şi Titu Bojin şi-ar putea găsi un loc pe lista de consilieri, dar fără a emite pretenţii pentru candidatura la postul de preşedinte. „Titu Bojin este un candidat bun, are multe procente, dar nu se încadrează în tipologia candidatului pe care îl doreşte Pro România. Noi gândim o strategie pe termen mediu şi lung, iar domnul Bojin, din păcate, este asociat cu aşa-zişii baroni locali”.

Deputatul Pro România a făcut chiar o comparaţie plastică, spunând că nici băncile nu mai creditează persoanele cu o anumită etate, în ciuda procentelor destul de mari pe care, potrivit lui Pau, le-ar avea Bojin.

În noua sa calitate, de candidat la şefia CJT, Adrian Pau l-a criticat pe Călin Dobra, despre care a spus că nu a confirmat în administraţia judeţeană, dar a avut cuvinte frumoase despre un alt contracandidat al său, Alin Nica: „Este un candidat bun, pe care îl respect”.

Pe de altă parte, Nicolae Birău, ceălălat lider al Pro România Timiş, a acuzat de ipocrozie filiala judeţeană a liberalilor, care ar fi racolat deja şapte şapte primari PSD, în timp ce cu alţi şapte s-ar afla în negocieri: „Până acum câteva luni îi huleau şi îi asemuiau cu Dragnea şi cu Dăncilă, iar acum sunt foarte buni. Este o dovadă de ipocrizie”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *