Ne deranjează! Un timişorean vine cu o propunere inedită

ne deranjeaza 2

Iluminarea clădirilor din Timişoara, de către proprietari, este privită dintr-o perspectivă interesantă de către Vasile C., un cititor care vine cu o propunere inedită:

„Foarte frumos îndemnul edilului către cetăţeni pentru a-şi lumina clădirile în care locuiesc. Dar, parcă tot primăria a avut un proiect finalizat cu iluminarea unor edificii, precum poşta, tribunalul, parcă şi alte clădiri din zona centrală. Trecând timpul, becurile s-au ars, s-au decuplat accidental sau dirijat alimentările cu curent electric, s-au obturat luminatoarele din trotuare,… Ei, domn primar, dai un exemplu?”

Vă reamintim că „Renaşterea bănăţeană” a inaugurat rubrica „Ne deranjează!”. Cetăţenii Timişoarei şi ai celorlalte localităţi timişene, dar şi cei ai judeţelor limitrofe (Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad – aria de difuzare a ziarului) ne pot semnala aspecte supărătoare din viaţa cotidiană.

Sesizările – constând în câteva rânduri şi cel mult trei imagini concludente – trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea Pentru rubrica „Ne deranjează!”.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta şi publica, în ziarul tipărit şi în ediţia online, doar informaţiile pe care le consideră de interes, păstrând confidenţialitatea sursei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns