Ne deranjează! Un timişorean vine cu o propunere inedită

Iluminarea clădirilor din Timişoara, de către proprietari, este privită dintr-o perspectivă interesantă de către Vasile C., un cititor care vine cu o propunere inedită:

„Foarte frumos îndemnul edilului către cetăţeni pentru a-şi lumina clădirile în care locuiesc. Dar, parcă tot primăria a avut un proiect finalizat cu iluminarea unor edificii, precum poşta, tribunalul, parcă şi alte clădiri din zona centrală. Trecând timpul, becurile s-au ars, s-au decuplat accidental sau dirijat alimentările cu curent electric, s-au obturat luminatoarele din trotuare,… Ei, domn primar, dai un exemplu?”

Vă reamintim că „Renaşterea bănăţeană” a inaugurat rubrica „Ne deranjează!”. Cetăţenii Timişoarei şi ai celorlalte localităţi timişene, dar şi cei ai judeţelor limitrofe (Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad – aria de difuzare a ziarului) ne pot semnala aspecte supărătoare din viaţa cotidiană.

Sesizările – constând în câteva rânduri şi cel mult trei imagini concludente – trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea Pentru rubrica „Ne deranjează!”.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta şi publica, în ziarul tipărit şi în ediţia online, doar informaţiile pe care le consideră de interes, păstrând confidenţialitatea sursei.

0 Comments

No Comment.