Vreme mohorâtă și cu precipitații în vest

A nins în cursul nopții, mai ales în județele Timiș și Arad, iar utilajele au fost prezente pe drumurile naționale.

CITEȘTE ȘI: Manelista devenită șefă în primărie își șterge urmele

Astfel, după cum a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, în cele două județe au lucrat 63 de mașini, cu care s-au răspândit peste 300 de tone de material antiderapant.

Pe autostrăzile A1, A6 și A11 au acționat 59 de utilaje. Pe toată rețeaua de drumuri naționale din vest drumarii au fost prezenți, pe teren fiind în total 170 de utilaje pe parcursul nopții, acestea răspândind peste 850 de tone de material antiderapant.

CITEȘTE ȘI: Tânăr găsit fără cap, în mașina de măcinat porumbul

Circulația rutieră se desfășura, astăzi, în condiții de iarnă pe drumurile județene din Timiș. Drumarii au acționat cu 28 de utilaje, iar pe parcursul nopții au fost folosite aproape 500 de tone de material antiderapant. Nu existau drumuri județene cu circulație blocată sau închisă.

Pe sectorul Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia au fost utilizate 24 de tone de material antiderapant; pe sectorul Pișchia, Cenei, Orțișoara, Carani, Aeroport – 120 de tone; pe sectorul Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Denta – 64 de tone; pe sectorul Buziaș, Tormac, Topolovățu Mare, Moșnița Veche – 112 tone; pe sectorul Buziaș, Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag – 178 de tone. Informații despre starea părții carosabile se pot afla la numărul de telefon 0731.540.965.

Consiliul Județean Timiș are încheiate contracte de deszăpezire pentru toate zonele județului Timiș.

În Timișoara, zăpada s-a depus doar pe trotuare, carosabilul fiind bun pentru circulat. Aceasta nu înseamnă că șoferii au fost scutiți de aglomerație și blocaje.

CITEȘTE ȘI: Se protestează din nou în centrul Timișoarei

Precipitațiile sub formă de lapoviță s-au menținut, astăzi, dar pentru mâine meteorologii au anunțat oprirea acestora.

Vremea va rămâne, însă, închisă, iar temperatura va urca până la 4 grade Celsius la orele amiezii.

Contactează autorul la: [email protected]


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns