Manelista devenită șefă în primărie își șterge urmele

Articolul pe care l-am publicat în ediția de vineri, 18 ianuarie, intitulat “Meritocrație în administrația locală: din boss într-un club de manele, șef în Primăria Timișoara”, a avut un efect neașteptat: a lăsat Facebook-ul mai sărac cu o pagină.

Tezaurul Facebook-ului a rămas mai sărac cu o pagină…

Eroina articolului, Patricia Chelbu-Goje, șefa Serviciului Public Creșe al Primăriei Municipiului Timișoara, și-a închis pagina “Patricia Adriana”, sub care își camuflase identitatea.

Este a doua oară când doamna cu pricina recurge la această modalitate de a-și șterge urmele, de a-și ascunde conexiunile din viața privată.

Patricia Chelbu-Goje

Prima oară s-a întâmplat în octombrie 2017, imediat după ce am solicitat municipalității, pe cale oficială, informații cu privire la instalarea peste noapte a tinerei în vârstă de 23 de ani în fotoliul de șefă peste creșele Timișoarei.

Dacă primăria nu ne-a răspuns nici în ziua de astăzi, în schimb, reacția celei vizate a fost instantanee, doamna Chelbu-Goje închizându-și pentru prima oară pagina personală de Facebook, sperând că legăturile ei strânse cu o anumită faună a orașului vor rămâne departe de ochii publicului.

N-a rezistat, însă, prea mult și și-a deschis o altă pagină, “Patricia Adriana” (cele două prenume ale ei), pe care, așa cum am arătat în articolul de săptămâna trecută, a postat o grămadă de videoclipuri în care promova clubul de manele Crystal Club, deținut până în urmă cu un an și ceva de soțul ei, Marius Chelbu, fost boxer și – așa cum reiese din clipurile video postate de soția sa – “frate” cu celebrul Sorin Udrea (condamnat definitiv la șase ani și opt luni de închisoare cu executare pentru un cumul de infracțiuni, printre care și constituirea unui grup infracțional organizat).

Nici această nouă pagină n-a avut viață prea lungă, șefa Serviciului Public Creșe închizând-o imediat după publicarea articolului de vinerea trecută.

Reacțiile identice ale Patriciei Chelbu-Goje confirmă justețea demersului nostru jurnalistic: doamna respectivă are un cu totul alt set de valori decât cel presupus de ocuparea unui post de conducere în cea mai importantă instituție publică a Timișoarei.

Iar soluția nu este închiderea paginii de Facebook, ci demisia din funcția de șefă a Serviciului Public Creșe.

Sau demiterea, asta în cazul în care cel care decide încă în primărie este Nicolae Robu, nu interlopii orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Costel Vreme 23 ianuarie 2019
Trăiască întru mulți și nefericiți ani Stăpânul Orașului , al haitelor , al găștilor , al tot ce mișcă , el și numai el Gugulanul - gugulanul hoțomanul - într-un cuvânt OPORTUNISTUL - Dinu Păturică al vremurilor noastre - Domnul Ionuț
Renașterea Bănățeană 22 ianuarie 2019
Domnu’ Brindescu, de când și până când prietena maneliștilor a ajuns eroină? Folosiți și dumneavoastră ghilimele, să subînțeleagă tot banatul despre ce (h)eroină vorbiți. Păi cum s-o demită jamaicanul? El a numit-o la creșe, în disprețul opiniei publice. Dar mai știți, bebelașilor poate le plac blondele și manelele, de ce trebuie să ne indignam noi așa de tare?! LOL
Athos 22 ianuarie 2019
Timișora nu mai este un oraș monahal. Ci mafiot.
Daniel Greu 22 ianuarie 2019
Din păcate, în fraza de încheiere mă tem că v-ați dat singur răspunsul...