„Vrem să ajungem în partea de sus a clasamentului”

Alb-violeţii susţinuţi de ultraşii timişoreni au prins curaj şi vor să lege cât mai multe victorii pentru a continua să urce în clasamentul eşalonului secund. După 1-0 pe teren propriu cu Universitatea Cluj-Napoca, ASU Politehnica vrea să obţină trei puncte şi la Bacău. Partida cu echipa locală Aerostar este programată sâmbătă, cu începere de la ora 11, în etapa a cincea.

„Abia aşteptăm jocul de la Bacău! Vrem foarte mult să legăm două victorii şi chiar cred că aşa se va întâmpla. Ultimul meci a fost unul bun spre foarte bun, băieţii au dat dovadă de profesionalism şi sunt montaţi să ne întoarcem cu trei puncte. Campionatul este lung, continuăm pregătirea aşa cum am făcut-o până acum. Băieţii răspund foarte bine la comenzi, îi simţim mai încrezători în forţele proprii, iar asta este foarte bine. Sunt sigur că ei vor da tot şi că vom lega două victorii cu care ne vom urca pe val, iar de acolo nu vom mai coborî. Cele două jocuri înregistrate pe care le-am văzut cu ei mi-au lăsat impresia unei aşezări dubioase. Ei se bazează pe zona centrală, acolo le place să atace, şi folosesc mingea lungă, mingea a doua. Din câte am văzut, terenul lor este rău şi de dimensiuni mai mici”, a declarat, joi, antrenorul secund Antonio Foale.

„Am făcut un meci bun cu Universitatea Cluj, ne-am pregătit bine şi în această săptămână şi vrem să ne întoarcem de la Bacău măcar cu un punct. Avem încredere în propriile forţe, suntem profesionişti până la capăt. Depinde doar de noi dacă vom câştiga. Aerostar este o nou-promovată, dar toate partidele sunt dificile. La începutul sezonului se vorbea despre Universitatea Cluj şi Petrolul că sunt favorite şi uitaţi-vă ce dificultăţi au în prezent. Va fi un joc greu, însă suntem încrezători că putem să venim cu puncte de la Bacău. Şi ei au nevoie de puncte şi cred că îşi vor da viaţa în meciul cu noi”, a spus, la rândul său, fundaşul Cristian Scutaru.

Şi Ionuţ Plămadă a vorbit joi despre partida cu Aerostar Bacău: „Vom avea, cu siguranţă, un meci foarte greu. Îi cunosc pe cei de acolo, cu mulţi dintre ei am fost coleg, iar pe domnul profesor Cristi Popovici l-am avut antrenor. Victoria cu Universitatea Cluj a fost una frumoasă şi ne obligă la mai mult. Trebuie să scoatem măcar un punct la Bacău, noi dorim să obţinem toate cele trei puse în joc. Sunt jucători buni acolo, Buhăceanu, Hurdubei, Vraciu, Căinar, Istrati, Mihăieş, Ichim… Aerostar îmbină experienţa cu tinereţea unor jucători dornici de afirmare. În vestiarul nostru este o atmosferă mult mai bună decât a fost săptămâna trecută. Vrem să legăm câteva victorii pentru a ajunge în partea de sus a clasamentului. Stadionul lor este mic şi cochet, cu siguranţă va fi plin la meciul cu noi. Nu mai au galerie, cei care vin sunt suporteri obişnuiţi”.

Alb-violeţii de la ASU Politehnica se opresc în această seară la Tărlungeni pentru un antrenament, tot acolo urmând să rămână peste noapte. Vineri, ei îşi vor continua drumul spre Bacău. Adrian Poparadu este singurul jucător indisponibil din lotul aflat sub comanda antrenorului principal Cosmin Petruescu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns