„Vreau să ajut cu experienţa mea comuna în care locuiesc”, afirmă Giancarlo Ceruti, candidatul PSD la Primăria Livezile

Giancarlo Ceruti este candidatul Partidului Social Democrat la primăria din localitatea timișeană Livezile.

Italian la origine, Giancarlo Ceruti își propune să facă din Livezile o așezare precum cele din zona din care provine.

Deși se află în România de doar opt ani, italianul a devenit o persoană apreciată de locuitorii comunei, iar acum își dorește să le răsplătească încrederea. „Cred că există un singur partid care se poate implica în dorinţele ţării şi aici mă refer la PSD.

În ţara mea de origine, am fost întotdeauna de partea partidului de stânga. Acum m-am gandit că pot să ajut cu experienţa mea comuna în care locuiesc” a declarat  Giancarlo Ceruti.

Candidatul Partidului Social Democrat știe care sunt problemele cu care se confruntă comuna în care locuiește și a decis să se implice, pentru că se simte atașat de localitate, dar mai ales de oamenii din Livezile.

Primul pas pe care dorește să îl facă este să pună umărul la crearea de locuri de muncă, astfel încât oamenii să nu mai plece din comună.

„Mulţi pleacă în alte ţări pentru a-şi găsi de lucru. Îmi doresc să ajut să facem un program de creare de condiţii favorabile de muncă, să sprijinim familiile nevoiaşe. Este o problemă că rămân în sate copiii şi bătrânii, iar satul se opreşte în loc, nu se mai dezvoltă. Sunt oameni care nu au posibilitate să meargă la medici sau la farmacie şi trebuie ajutaţi”, a spus Giancarlo Ceruti.

Candidatul social democrat a identificat marile probleme ale comunei și este convins că alături de oamenii din Livezile și de Sorin Grindeanu, viitorul președinte al Consiliului Judetean Timiș, va reuși să facă din această localitate una cu care livezenii să se mândrească.

„M-am născut şi am crescut în satul Ciccione, în Cremona, un sat unde acum locuiesc vreo 600 de persoane, iar Banatul îmi aminteşte de satul copilăriei mele, când în faţa casei nu aveam nici apă, nici canalizare, nici gaz. Eu am încredere foarte mare că alături de oameni și de președintele Sorin Grindeanu vom reuși să implementăm o serie de proiecte care să ajute la dezvoltarea comunei. Avem nevoie de o infrastructură nouă, trebuie atrași investitori străini pentru a crea locuri de muncă, apă, canalizare… Sunt lucruri care până acum trebuiau făcute, dar din păcate lucrurile au stat în loc în Livezile. Din 5 iunie, însă, vom porni pe un drum nou iar localitatea noastră va deveni una mult mai frumoasă și mai curată”, a mai declarat Giancarlo Ceruti. (P)


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “„Vreau să ajut cu experienţa mea comuna în care locuiesc”, afirmă Giancarlo Ceruti, candidatul PSD la Primăria Livezile

  1. Doar PSD poate ajuta la dezvoltarea comunei, am vazut ce pot sa faca celelalte partide, NIMIC. Sunt capabili doar distrugere, atat timp cat nu iti pasa sa investesti in cetateni si comuna, nu poti reusi a fi primar. felicitari si succes!!!!

Lasă un răspuns