”Vreau acasă! Dar ACASĂ, astăzi, nu e ce vreau eu” – Interviu cu candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Popoviciu

Alin Popoviciu 2

– Cum v-ați descrie, pe scurt, pentru cititorii noștri?
– Nu vreau să vorbesc mult despre mine, eu sunt parte dintr-o echipă, iar eu, Alin Popoviciu, nu dețin nici un adevăr. Nu vreau să dau lecții nimănui. Din când în când, împărtășesc doar opinii, în speranța că dezbaterea lor ar putea ajuta la o schimbare în bine. Nu exclud sub nici o formă ca schimbarea la care fac referire să mă privească în primul rând pe mine. Sunt conștient că oamenii mă judecă, că poate au o imagine deformată, că oamenii mă pot contrazice sau chiar jigni pentru opiniile mele. Juliturile fac și ele parte din joc. Cu toate acestea, trebuie să avem constant în minte faptul că oamenii ne privesc și așteaptă să facem schimbarea pe care și-o doresc, nimic nu trebuie să ne oprească și nimic nu trebuie să fie mai important decât să ne ținem promisiunile.

– De ce ar renunța cineva la fotoliul confortabil de parlamentar pentru consiliul județean?
– Pentru mine, răspunsul este foarte simplu! Vreau acasă! Dar ”acasă”, astăzi, nu este ce vreau eu. Sunt foarte nemulțumit de stagnarea din ultimii patru ani a județului Timiș. Am fost consilier județean patru ani, sunt deputat de opt ani și în tot acest timp a fost o muncă permanentă pentru județul nostru, pentru primarii din orașele și comunele din județ. Uitați-vă la colegiul meu, Sânnicolau Mare, Gottlob, Lovrin, de cum intri în țară, de la Cenad, lucrurile arată altfel în acea zonă și pentru că eu m-am implicat cum am putut și cum am știut mai bine, ca să le ridic oamenilor nivelul de trai, indiferent de partid sau orientarea politică a primarilor. În final, cei care au de câștigat sunt toți oamenii din judeţul Timiș. Am învățat, în acești opt ani de parlamentar, cum poți să influențezi ce se întâmplă acolo pentru ca lucrurile sa se miște în Timiș și banii să ajungă și aici, acasă.

– De ce v-ar susține electoratul din Timiș?
– Cu riscul de a mă repeta, fac parte dintr-o echipă puternică, am lângă mine oameni valoroși, oameni care pot influența în bine viața comunității în care trăim și ne creștem copiii și aici mă refer atât la candidații pentru funcția de primar cât și la cei care candidează pe listele de consilieri locali sau județeni. În perioada următoare mă voi afla în mijlocul oamenilor, printre ei, alături de ei, vom vorbi despre proiecte, despre nevoile lor și vom încerca, împreună, să găsim soluții. Singuri nu putem face nimic. Trebuie sa decidem împreună viitorul județului nostru. Trebuie să fim parteneri pentru acest…” acasă” al nostru!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

15 thoughts on “”Vreau acasă! Dar ACASĂ, astăzi, nu e ce vreau eu” – Interviu cu candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Popoviciu

  1. cand ati participat la taierea pensilor si salarilor v-ati gandit la oameni de „acasa” la care le cereti acum sa va voteze???

  2. evident ca nu se simte „acasa” in Timis cand el este din oradea…, sa mearga acolo poate o sa se simta ca „acasa”, si ne face si noua un bine…

  3. Nu, acasa nu e ce trebuie!!!! Bojin tractoristul nu a carpit nici un petec de drum, nu a facut nici o investitie serioasa! Macar Popoviciu chiar asa cum il injura toti aiurea a lasat in urma lui ceva. Colegiul lui arata mai bine decat orice zona din judet si i se datoreaza chestia asta si lui.

  4. La cum se face politica la Bucuresti de Popoviciu avem nevoie ca il scot astia pe usa si intra pe geam la ce tupeu are! Ce au facut ceilalti deputati? Grindeanu se chinuie cu spitalul de copii de 4 ani si nici un geam n-a reusit sa cumpere din cati bani a facut rost de la mitici! Si a fost si ministru!!!

  5. Asa ceva nu dorim, dumneavoastra ati facut parte din Guvernul Boc, care din cate stiu eu si aproape toata Romania , ati taiai din pensii si salariile bugetarilor. Rusine!!!!!

  6. Dle .Popoviciu sa intelegem ca primarii din colegiul dv.nu au nici un merit ci numai dv.Dar sa ne aducem aminte in urma cu 3-4 ani cand impreuna cu actualul prefect,care este si ruda cu dv.cereai sa fie pedepsiti 2 agenti de politie(ag.Luca si ag.Boca) ca au avut curajul sa opreasca masina prefecturii in care va aflati si dv.,si care a depasit atat viteza cat si linia continua pe drumul TIMISOARA -LUGOJ ,pe motiv ca era necesar sa ajungeti la inaugurarea deponeului de la Ghizela.Oare ce curaj au avut cei doi,noroc cu presa ca sa sesizat pt.ca erau dati afara de conducerea de atunci a politiei.Fiecare om greseste dar putin recunosc si cer scuze!!!!!!!!!!!!Se pot vedea imaginile si pe net.Daca dl.Popoviciu vrea numai sa se schimbe plocoanele de la ,,freatele”maran din buzunarul tractoristului in cel al lui.

  7. Doresc sa comunic Domnului Alin ca ma consider infrint de domnia Sa , imi dau seama ca perioada cit a coordonat Organizatia PDLCaras Severin , ne-a privit de pe scaunul de fanarioat , Domnia Sa isi urmareste doar propriile interese , nu are nimic in comun cu cetatenii banatului .Daca ma intrebati pe mine ce asi vota , as vota o persoana care si-a trecut majoratul in anii 1990 , sa inscolit si acum doreste sa ne ofere o batrinete linistita . Am fost PDL-ist , dar indiferent de partid la locale doresc un om de caracter , mai tinar si cu respect fata de ,, parinti ” . DOAMNE AJUTA .

  8. Aline, stai frate acasă și numără-ți banii ăia mulți produși cu Udrea. Ești penibil, cu interviul ăsta. Își bat joc de tine sau chiar sunt răspunsurile tale?? Dacă tot știi că te înjură lumea, de ce mai spui și tu asta? Ești praf :)))

  9. stai acasa nemernicule ,dar in casa sa stai sa nu iesi in drum ca te iau vecinii cu pietre ca si pe ei i-ai tepuit–esti o lichea basita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *