Vrăjitoarele din România şi alegerile europarlamentare, în presa internaţională

Jurnaliştii de la Euronews au realizat un material în legătură cu modul în care vrăjitoarele din România se pregătesc pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Mihaela Mincă şi-a asumat rolul de purtătoare de cuvânt a vrăjitoarelor din România, iar ea a precizat că, împrună cu fiicele ei, lucrează la o substanţă foarte puternică pe care urmează să o arunce în seara de dinaintea alegerilor peste clădirea Guvernului pentru a-i ajuta pe politicieni să ia cele mai bune decizii în favoarea românilor.

Vrăjitoarele din România, ritual pentru ca politicienii să acţioneze în favoarea oamenilor

De asemenea, Mihaela Mincă, citată de Euronews, spune că ea şi fiicele ei pun în aplicaţie diferite ritualuri la răsăritul soarelui, la apus şi la miezul nopţii, încă din data de 9 mai, pentru a obţine substanţa magică ce va conţine urme de animale, lumânări şi flori.

În plus, vrăjitoarele fac un ritual de magie albă asupra politicienilor, pentru a-i ajuta să se lumineze şi să ia cele mai bune decizii pentru români, dar şi un ritual de magie neagră asupra politicienilor care nu se ţin de cuvânt.
Mihaela Mincă spune că „acest ritual de magie neagră are rolul de a-i trezi pe politicieni, de a-i face să înţeleagă că vor avea probleme dacă nu fac ce trebuie. Dacă au de gând să acţioneze împotriva României, să fure sau să ducă ţara în sărăcie, atunci trebuie să înţeleagă că îi paşte puşcăria sau chiar vor avea probleme de sănătate. Noi acţionăm în favoarea binelui. Vrăjile noastre îi vor lovi pe cei care nu vor binele românilor”.

Mihaela Mincă şi fiicele ei au mutat vrăjitoria inclusiv pe internet, iar femeia spune că „practicile au rămas aceleaşi, dar internetul ne permite să rămânem în contact cu clienţii din alte ţări. Cine are nevoie de intervenţia noastră trebuie să ne trimită poze şi numele complet şi pentru că distanţele sunt atât de mari, pentru noi este de ajuns acum să-i vedem prin intermediul site-urilor de socializare şi trecem la treabă”, confrom observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns