„Votul vostru este cea mai eficientă armă împotriva corupției, împotriva penalilor”. Interviu cu Pavel Popescu, candidat PNL la Camera Deputaților

Pavel Popescu 1

– Ați devenit cunoscut după tragedia din Colectiv, când, printr-un concurs de împrejurări, ați ajutat victimele tragicului eveniment. Ce ne mai puteți spune despre dumneavoastră?

– Mă numesc Pavel Popescu. M-am format ca economist, dar și ca pasionat de IT, domeniu în care am o bogată experiență profesională. Căsătorit cu Josepha, sunt un om simplu, dar înzestrat de Dumnezeu cu entuziasm, ceea ce mă face mereu gata de acțiune.

Credința m-a împins să mă implic cât pot mai mult în activități sociale, în special acțiuni voluntare. După cinci ani petrecuți în domeniul privat, în anul 2012 m-am mutat în Norvegia unde, ca oricare român plecat din țara sa, am parcurs un drum anevoios de trei ani în diferite domenii, de la managementul resurselor umane, la protecția muncii și IT. Am înființat apoi VISDOM, o firmă româno-norvegiană care sprijină investitorii scandinavi interesați de piața românească şi investitorii români care doresc să pătrundă în atractivul mediu de afaceri scandinav. De asemenea, tot în Norvegia, sunt reprezentant al Camerei de Comerț Norvegiano-Române NOROCC (www.norocc.no), care promovează și dezvoltă relațiile comerciale dintre cele două țări.

În viitor îmi văd dezvoltarea personală și a familiei mele în strânsă legătură cu dezvoltarea comunității din care fac parte, cea a românilor, oriunde s-ar afla ei. De aceea încerc să prezint potențialul României și al românilor așa cum este el în mod real, nu în ultimul rând prin forța exemplului propriu și al celor din jurul meu. Mă simt onorat de fiecare dată când pot să aduc plus-valoare socială țării mele prin experiența dobândită peste hotare, dar și să transmit străinilor valorile și multele lucruri bune românești, prea adesea ignorate și prea rar asumate. Simt că potențialul nostru, al românilor, este unul uriaș și că putem construi cu toții un viitor mai bun, pe măsura acestui potențial neexploatat încă la adevărata sa valoare.

– Candidați din partea Partidului Național Liberal pentru un post de deputat în Timiș. Ce v-a determinat să faceți acest pas, mai ales că nu mai locuiați în România de o bună bucată de vreme?

– Acum fix un an, în urma tragediei de la Colectiv, am realizat că, în Romania, ego-ul unui politician poate fi pus mai presus de viața unor oameni.

Acel moment m-a făcut să înțeleg că trebuie să îmi asum riscul de a păși în politică, pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple vreodată. Tot în acest timp, Partidul Național Liberal a decis să-și deschidă porțile pentru primirea de oameni noi care nu au mai făcut politică, asumându-și o reformă nemaîntâlnită într-un partid mare din România.

Deși nu mai locuiam în țară de cinci ani, îmi petreceam în medie o săptămână pe lună acasă, fiind mereu la curent cu ceea ce se întâmplă aici. De asemenea, în ultimul an m-am implicat ca voluntar în proiecte ce țin de sistemul de sănătate din România, un exemplu fiind proiectul de construire a unui spital regional în Timiș.

– Care este mesajul pe care îl transmiteți timișenilor la întâlnirile pe care le aveți în această campanie?

– Puterea reformei politice stă în mâinile voastre, dragi timișeni! Votul vostru este cea mai eficientă armă împotriva corupției, împotriva penalilor și împotriva celor care pun interesele lor mai presus decât interesele noastre ale tuturor.

Faceți diferența dintre oferta PNL și oferta PSD, partid care nu-şi doreşte o Românie a şanselor egale, care întreţine o Românie a privilegiilor pentru cei puţini şi foarte bine conectaţi la resursele administraţiei. Vă îndemn să ieșiti la vot sancționându-i pe toți cei care și-au batut joc de această țară în ultimii 26 de ani.

Cum o puteți face? Votând oameni noi, tineri sau cu mai multă experiență, dar oameni care au demonstrat că pot face ceva pentru această țară din postura de cetățean simplu. Vă asigur că puteți găsi astfel de oameni pe listele PNL. Cel care nu merge la vot nu poate critica și nu poate schimba.

Dar cel care merge la vot va putea sancționa, influența și, în cele de urmă, schimba soarta lui, a societății și a țării. În ziua votului, aduceți-vă aminte îndemnul lui Avram Iancu : « No, gata ? No, hai »

(P) Publicat la comanda PNL Timiș, Cod Mandatar Financiar: 11160004


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “„Votul vostru este cea mai eficientă armă împotriva corupției, împotriva penalilor”. Interviu cu Pavel Popescu, candidat PNL la Camera Deputaților

 1. Esti un sclav, Papusel, traseist politic, cum de nu te mai regasesti in PMP al carui sustinator infocat erai?
  Justifica banii pentru „o saptamana pe luna” erai in Romania. Ai fi in stare sa iti vinzi parintii ca sa primesti o bucatica de ciolan, n-ai realizat nimic in viata ta, inca o lipitoare care nu e capabila sa munceasca…

  Deschideti bine ochii, smecherasi ca el vor sa ne conduca noua destinele :)))))

 2. CE TREABA ARE ASTA CU TIMISUL? NICIUNA. SIKTIR BAI „IMPORTATILOR”, MARS ACASA ACOLO DE UNDE SUNTETI. pnl TIMIS NU PROMOVEAZA TIMISENI CI NUMAI MARFA DE IMPORT?

  1. E bagat in fata la fel cum a fost bagat de Funeriu si Base la faza cu Colectiv… trebuia sa apara in fata lumii cineva „puuur si giiingaaas”, ca altfel iar si-o luau peste bot… si acum ca tot a facut putina imagine, brusc l-au transferat.

   Vizionati clipul de la „lansarea candidaturii” sa-l vedeti cat e de papagal.

 3. Pavel Popescu este un candidat care merita tot respectul nostru. Este un baiat tanar, care a ajutat oameni fara niciun interes. Bravo Pavel Popescu. Vote Pavel Popescu

 4. Pavel Popescu este un baiat care a ajutat oamenii de la colectiv fara niciun interes, fara a le cere ceva la schimb. Mie imi place cum gadeste acest baiat. Are idei foarte bune. Bravo Pavel

  1. Hai sa spunem ca cel mai mare dusman al tau, Basescu, afla ca tu ai patit ceva grav si vrea sa te ajute. Tu stiind de la cine ar veni ajutorul, te-ai revolta si din mandrie, ai refuza, dar cand ajutorul vine printr-un intermediar intre tine si Basescu, parca lucrurile nu mai arata asa rau, nu?

   Gandeste-te la Colectiv, la clasa politica de atunci si la Papagalul asta.

   In perioada aceea era unul dintre slugacii PMP, acum brusc a muscat mana care l-a hranit si s-a intors contra „stapanului”. De ce nu a candidat din partea PMP, daca avea coloana vertebrala?

   Ce te face sa crezi ca Papusel asta peste urmatorii 4 ani nu va candida din partea altui partid? Fiindca a prins si el gustul pentru afirmare…

  2. Si in plus, daca cineva dorea sa faca un bine, nu facea apoi turul televiziunilor in cautarea afirmarii… Putea sa faca un bine si sa ramana anonim, dar a ales sa iasa in fata pentru a-si face putina reclama, in speranta ca va prinde un post caldut in viitor…

   Planuri cam malefice pentru pocaitul asta, si daca nu I-a iesit in PMP, s-a gandit sa schimbe barca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *