IMAGINI SCANDALOASE! Pentru confortul propriilor copii, câţiva şoferi nesimţiţi pun în pericol viaţa altor elevi. Poliţia, ca de obicei, doarme!

bizoni 6

Trecerile pentru pietoni par să fie locurile de parcare preferate pentru şoferii care nu au deloc simţul răspunderii. Aceeaşi lipsă de responsabilitate o au şi poliţiştii din Timişoara, care nu mişcă un deget pentru a stopa acest fenomen care pe zi ce trece ia amploare.

Este inadmisibil ca atâtea autoturisme să fie parcate, la ore de vârf, pe trecerile de pietoni. Sunt zone, în special cele din preajma şcolilor, care se aglomerează de luni până vineri, la orele la care copiii ies de la cursuri. Acesta însă nu este un motiv pentru a parca în locurile interzise. Cu atât mai mult cu cât se pune în pericol viaţa copiilor care pleacă pe jos de la şcoală

Bulevardul C.D. Loga, de exemplu, este interzis pietonilor în anumite intervale orare. Greu se găseşte un loc prin care cei care se deplasează pe jos pot să se strecoare pentru a traversa strada. La fel de periculos este şi pentru alţi şoferi care circulă prin zonă care, din cauza lipsei vizibilităţii, pot surprinde şi accidenta un copil.

Este, totodată, inadmisibil ca părinţii care parchează astfel să se gândească doar la confortul propriilor progenituri, fără să ia în considerare siguranţa altor participanţi la trafic.

La fel este de neînţeles că aceste încălcări ale legii se întâmplă zilnic în Timişoara, în preajma majorităţii şcolilor, fără ca poliţia să ia măsuri. Tocmai din cauza acestei lipse de reacţie a autorităţilor, şoferii îşi permit să parcheze oriunde, după cum reiese şi din imaginile de mai jos.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

13 thoughts on “IMAGINI SCANDALOASE! Pentru confortul propriilor copii, câţiva şoferi nesimţiţi pun în pericol viaţa altor elevi. Poliţia, ca de obicei, doarme!

 1. Astia gen boul sau vaca din fotografia de sus ar trebui amendati direct, in baza imaginii, trimisa amenda acasa. Doar ca politia nu are acoperire legala,astia vor contesta amenda in instanta, iar justitia le va da castig de cauza.Si iaca asa ramanem o tara din lumea a treia. 🙁

 2. Oricine ai fi pe lumea asta, chiar si presedintele Americii, n-ai voie / n-ai cum sa parchezi asa. Trebuie sa fii de o idiotenie maxima.

 3. Nesimtirea in aceasta tara, combinata cu parvenitismul si setea de inavutire au condus la un comportament absolut dezgustator.
  Iar politia, despre cine vorbiti?In afara de a mai sta la panda cu radarul, nu fac absolut nimic.Sunt inutili.

 4. Prăniții aceștia idioți sunt în stare să își ducă şi copiii cu mașina până în sala de curs! Va lua naștere o generație de handicapați!

  1. Corect, Radoi!
   Aceiasi poveste este si la magazinele mari, parcarile pt persoane cu handicap sunt ocupate de masini de peste 20.000 EUR.

 5. De fapt am facut sesizare si primarului domnului Robu si nu am vazut nici o schimbare totodata trimitandui si poze si chiar din contra situatia este mai urata deoare ce parcheaza pe unicul trotuar ne putand circula fiind expusi la accidente politia fiind sesizata de mai multe ori.

 6. Draga doamna Anca Toma ,non profesionista ….. ai perfecta dreptate in legatura cu obstructionarea de orice fel a trecerilor de pietoni ,dar inainte de asta ar trebuii sa scrii in primul rand despre faptul ca in zona nu exista deloc locuri de parcare iar cele care sunt ,le blocheaza pe buna dreptate cei care lucreaza in zona si uni chiar prin Piata Uniri , pt ca acolo nu au deloc locuri de parcare si sunt nevoiti sa le lase la distanta asa de mare . Dar se pare ca Progeniturile tale nu au nevoie sa tranziteze un oras infect din cauza traficului deoarece mami o profesionista adevara lucreaza la 2 pasi ….. de scoala asa ca nu intelegi un parinte care da ture de nebun cu 30 min inainte sa ii iasa copilul si nu gaseste loc de parcare , normal ca recurge la acest gest pe care si eu il contest . Deci cum spuneam …. mai bine scrii din cauzacarui fapt se datoreaza aceasta indisciplina si dupa judeca . Despre oameni fara caracter care aduc injuri …………… no comment o tara de frustrati si ratati in viata .

  1. Draga dl Helmut exista multe probleme totul este sa fim impartiali si sa nu vedem numai ceea ce ne avantajeaza personal! Nu exista locuri de parcare suficiente pentru ca strazile sunt pentru traficul din anii 80.
   Parcari etajate nu ajuta in acest caz prea mult, un parinte comod si snob niciodata nu va parca masina pe o strada mai indepartata! A se vedea cazul licitatiei pentru parcarea din spatele magazinului Bega unde nu a venit NIMENI la licitatie! De ce? Pentru ca orice investitor a stiut ca romanul care merge in centru de lene nu accepta sa isi lase masina la 300 m!!
   Pentru tine si ceilalti meseriasi ai volanului: in legislatia rutiera este un articol care interzice chiar si masinilor de pompieri, ambulanta sau politie AFLATE IN MISIUNE sa opreasca vehiculele intr-un loc din care obtureaza vizibilitatea asupra indicatoarelor sau pot crea alte situatii periculoase, in cazul nostru lipsa vizibilitatii asupra trecerii pietonale!

 7. Cum sa si lase parintii copilasii sa mearga atata pe jos?sau sa I trezeasca mai repede sa ajunga la timp? Doamne,cum sa jignim aceasti copii care au uitat mersul pe jos? Mi ar crapa obrazul de rusine sa parchez asa!!!Nepasarea unora,nesimtirea si indiferenta ii transforma in niste pocitanii..sau …las ca I bine si asa!

 8. Dimineata eu nu am vz vreun politist de ani de zile.,si vreau sa spun ca traversez orasul zilnic interval 7 -9 .sint doar acolo de unde iese ciupeala,noaptea sau cu mcv pe centurra

  1. Aha poate si tu esti unul din cei care parcheaza pe zebra sau in usa birtului de lene sa mearga 100 m pe jos. Lipsa locurilor de parcare exact unde vrei tu sa opresti nu iti da dreptul sa incalci regulile de circulatie nesimtitule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *