„Vom juca şi pentru domnul profesor”

andrei artean

Zvonurile apărute cu privire la iminenta demitere a antrenorului Ionuţ Popa i-au bulversat pe fotbaliştii prim-divizionarei Poli Timişoara. Andrei Artean, una dintre piesele de bază din actualul angrenaj, nu crede că echipa la care activează va merge în curând pe mâna unui nou tehnician, dar spune că el şi colegii săi vor evolua în partida de astăzi cu CSM Poli Iaşi (ora 18, stadionul „Emil Alexandrescu”) şi pentru liderul staff-ului tehnic.

„Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu. Suntem tot pe minus şi trebuie să venim cu puncte de la Iaşi. Nu prea ne convine că ei se apără, pentru că arma noastră este contraatacul, nu suntem atât de buni pe atacul poziţional, iar echipa din Iaşi nu lasă spaţii aşa cum ne place nouă. Am discutat cu domnul profesor, nu se pune problema să plece, este alături de noi în continuare. Poate că vor conta următoarele meciuri… Vom juca şi pentru domnul profesor, dacă au apărut aceste zvonuri… După ce ne-a bătut Târgu Mureş probabil că vom avea o răbufnire de orgoliu”, a declarat Andrei Artean.

El se numără printre cei doar 12 jucători care au prins toate minutele în cele zece etape scurse până acum din ediţia 2016-2017 a Ligii I la fotbal. Ceilalţi sunt Romario Benzar (FC Viitorul), Nicolai Calancea (CSU), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova), Plamen Iliev (FC Botoşani), Laurenţiu Brănescu (Dinamo Bucureşti), Azer Busuladzici (Dinamo Bucureşti), Cristian Bălgrădean (Concordia Chiajna), Mircea Bornescu (FC Voluntari), Petre Ivanovici (FC Voluntari), Ionuţ Larie (CFR Cluj) şi Milan Mitici (CSM Poli Iaşi).

Foto: digisport.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *