Vom avea un oraș mai curat? Achiziția a 500 de coșuri de gunoi din oțel pentru Timișoara, la final

Vom avea un oraș mai curat? Achiziția a 500 de coșuri de gunoi din oțel pentru Timișoara, la final

Achiziționarea a 500 de coșuri de gunoi stradal din oțel, de către Primăria Timișoara, este în faza finală, fiind deja desemnată firma câștigătoare, Urbio Palagio SRL din Sibiu.

După expirarea perioadei de depunere a contestațiilor adică ulterior datei de 2 martie, Primăria va putea achiziționa și monta pe străzile municipiului noile coșuri de gunoi suspendate.

Capacitatea recipientelor va fi între 40 și 60 de litri, fiind realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, care le conferă rezistență crescută la factorii de mediu și la vandalism. Totodată, coșurile sunt prevăzute cu un mecanism în zona inferioară, pentru golire rapidă. Modelul de coșuri va putea fi montat atât pe pereți, cât și pe stâlpi.

CITEȘTE ȘI: La Primăria Timișoara au început pregătirile de război

”Noile coșuri vor fi instalate în zonele în care acestea lipsesc de pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun. Fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare. Valoarea contractului este de 310.000 de lei (fără TVA)”, anunță municipalitatea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns