La Primăria Timișoara au început pregătirile de război

La Primăria Timișoara au început pregătirile de război

În contextul războiului care a început în Ucraina, la Primăria Municipiului Timișoara (PMT) au început pregătiri specifice. Astfel, toate structurile și departamentele municipalității au primit o adresă prin care se solicită întocmirea tabelelor cu angajații de sex masculin pasibili de a fi mobilizați la locul de muncă, adică în incinta primăriei.

Sunt vizați rezerviștii cu grad de ofițer, subofițer, maistru militar până la 63 de ani, rezerviștii gradați și soldați până la 55 de ani și cetățenii încorporabili până la 35 de ani. Tabelul centralizat va trebui trimis până luni, 28 februarie, responsabilului cu evidența militară din cadrul PMT, Iulian Găurean (șeful interimar al Biroului Situații de Urgență).

De asemenea, conform HG 1.204 din 4 octombrie 2007 privind asigurarea forţei de muncă necesare pe timpul stării de asediu, la mobilizare şi pe timpul stării de război, se mobilizează la locul de muncă în procent de 100% inclusiv persoanele alese în administrația publică locală (art. 8, alin. 1, lit. d).

CITEŞTE ŞI: O companie chineză furnizează echipamentele de control de pe noul terminal al Aeroportului Timişoara

Mai asta îi lipsea lui Dominic Fritz, după toate problemele din ultima vreme…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns