”Voluntar pe banii voștri” – noul job din Primăria Timișoara (video)

”Voluntar pe banii voștri” - noul job din Primăria Timișoara (video)

”Ce pot să vă garantez public este că nici unul dintre consilierii mei viitori nu vor fi în consiliile de administrație, cum nu sunt și nu vor fi nici cei ai primarului. Persoanele pe care eu doresc să le angajez pe posturi de consilieri deja lucrează voluntar”, spunea viceprimarul Timișoarei Ruben Lațcău, în decembrie 2020, într-o ședință a consiliului local (vezi video de mai jos!).

Praf în ochi, pentru că în doar câteva luni, atât primarul Dominic Fritz, cât și viceprimarul Ruben Lațcău, și-au instalat consilierii personali în consilii de administrație ale unor societăți ale Consiliului Local Timișoara.

Tonul l-a dat Lațcău, care i-a securizat un loc în CA de la SDM lui Lucian Suciu, consilierul său personal, cu scopul evident de a mai încasa niște bani de la stat.

Acum, a venit rândul lui Dominic Fritz să-l numească pe unul dintre consilierii săi personali, Rudolf Gräf, în Consiliul de Administrație de la ”Horticultura”, tot pentru niște bani de la stat.

Nici unul din cei doi nu va presta voluntar, așa cum susținea pubic Ruben Lațcău în urmă cu cinci luni, ci pe bani frumoși, suportați din bugetul timișorenilor.

Acestora li se adaugă și Matei Creiveanu, city-managerul Timișoarei, numit și el ca membru într-un consiliu de administrație, respectiv cel de la Retim.

Așa se traduce voluntariatul în Primăria Timișoara: toți trei pe bani grei!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “”Voluntar pe banii voștri” – noul job din Primăria Timișoara (video)

   1. Oricum, precis Dv sunteți un geniu carpatin fără egal marca USR-PLUS, de vreme ce habar n-aveți că ziariștii autentici critică OBLIGATORIU faptele abominabile ale acelora care produc prejudicii țării, urbei, oamenilor  etc. Indiferent din ce partid ar fi făptașii lipsiți de omenie, bun-simț, isprăvile lor nu pot fi trecute sub tăcere, fiindcă acest lucru are conotații penale pentru cine se preface că nu le vede. E greu de cunoscut această condiție SINE QUA NON a deontologiei jurnalistice? O știu chiar și copiii de școală gimnazială inteligenți, bine educați, având spirit civic dezvoltat. RB este un ziar cu prestigiu solid, așadar insinuările stupide sunt total neavenite. 

 1. Nu conteaza al cui e !
  Conteaza ca arata marsaveniile si duplicitatea unora !
  Si din ce scrie aici, astia noi sunt la fel ca cei vechi !
  Cei care a-ti votat cu ei, ce….hm…palma sa zic frumos, a-ti luat !
  Fara coruptie ! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *