Volei pe plajă. Ultimele pregătiri pentru CEV Satellite

volei plaja

Săptămâna viitoare va avea loc, în Parcul Rozelor din Timişoara, CEV Satellite, cel mai important turneu de volei pe plajă pe care România îl va găzdui în acest an. Marţi, cu începere de la ora 14, se va desfăşura faza de country quota, în care echipe din aceeaşi ţară vor lupta pentru un loc în calificări. Miercuri, de la ora 10, este programată faza calificărilor, în care cuplurile vor juca pentru un loc pe tabloul principal al competiţiei.

Aici va evolua şi echipa formată din Ioana Ordean şi Angelica Podină, prima fiind o componentă a lotului secund-divizionarei UVT Agroland Timişoara. Joi şi vineri, de fiecare dată cu începere de la ora 10, se vor juca meciurile de pe tabloul principal, tot atunci urmând să intre în scenă cuplurile Adriana Melniciuc – Diana Tătaru şi Florina Murariu – Sorina Miclăuş.

Primele trei jucătoare aparţin la rândul lor de echipa pregătită de Dan Jitaru, dar la volei pe plajă ele reprezintă, ca şi Ioana Ordean, gruparea CSM Timişoara. În această fază, echipele învinse de două ori vor fi eliminate din competiţie. Sâmbătă, în ultima zi a turneului, se vor desfăşura semifinalele şi finalele.

„Fetele noastre vor avea de înfruntat echipe puternice atât pe tabloul principal, cât şi în faza calificărilor. Formaţii foarte valoroase din Germania, Italia şi nu numai vor fi prezente la această competiţie, care se anunţă a fi una extrem de puternică. Obiectivul nostru este de a practica un joc cât mai bun şi ţin să asigur pe toată lumea că voleibalistele care reprezintă România sunt foarte motivate.

Nu pot să vă spun exact până în ce fază a competiţiei vom ajunge, nici nu am cum să fac asta, însă garantez tuturor faptul că sportivele noastre vor lupta pentru fiecare minge, pentru fiecare punct”, a declarat Dan Jitaru, antrenor care se ocupă şi de echipele naţionale de volei pe plajă ale României.

Acesta este al doilea an la rând în care Timişoara găzduieşte un satelit european la volei pe plajă. Competiţia are premii totale de 7.500 de euro şi este organizată de UVT Agroland, CSM Timişoara şi Primăria Municipiului Timişoara, sub egida Federaţiei Române de Volei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns