Virgil Popescu acuză Mol că a creat isteria cu creșterea carburanților: „Lanțul Mol a scumpit la 9 lei. Are probleme cu aprovizionarea din Ungaria. Acesta este motivul”

Virgil Popescu acuză Mol că a creat isteria cu creșterea carburanților: "Lanțul Mol a scumpit la 9 lei. Are probleme cu aprovizionarea din Ungaria. Acesta este motivul"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a spus miercuri seara, la Antena 3, că isteria a fost creată de lanțul Mol care a crescut prețurile din cauza plafonării prețului în Ungaria și lipsei aprovizionării.

„Lanțul Mol a scumpit în această seară la 9 lei. Are probleme cu aprovizionarea din Ungaria. Acesta este motivul. Avem un conflict la frontieră, iar un mesaj de la benzinăria din Beiuș mi se pare că face parte dintr-un război hibrid.

Nu există ca un lanț de benzinării să ducă la o scumpire în lanț. Nu vorbim de o explozie a prețului.

CITEȘTE ȘI: „E o șmecherie nesimțită. Tunurile se dau în vremuri de restriște. Se mizează pe panică”, spune președintele Asociației Benzinarilor Particulari, despre isteria creșterii prețului carburanților

Există organe, Antifraudă, ANAF, ANPC care pot vedea care sunt motivele care au stat la majorarea prețului. Nu este normal ce s-a întâmplat”, a spus Virgil Popescu, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns