„E o șmecherie nesimțită. Tunurile se dau în vremuri de restriște. Se mizează pe panică”, spune președintele Asociației Benzinarilor Particulari, despre isteria creșterii prețului carburanților

Isteria a trecut, dar prețurile au rămas mari. Când s-ar putea ieftini benzina la 7,5 lei pe litru

Ion Tache, președintele Asociației Benzinarilor Particulari, a vorbit miercuri seara la Antena 3 despre isteria creată în toată țara cu privire la creșterea prețului la carburanți. Mii de români au format cozi imense la benzinării în toată țara, speriați de informația că prețul pentru un litru ar depăși de joi 10 lei.

„Nu e vorba de marketing, e vorba de șmecherie. Barilul de petrol e foarte mare, dar nu justifică scumpirile. Ca să ajungi la 10-11 lei/l, ar trebui să fie 180 de dolari pe baril. Tunurile se dau în vremuri de restriște. Se mizează pe panica creată în societate.

CITEȘTE ȘI: Virgil Popescu acuză Mol că a creat isteria cu creșterea carburanților: „Lanțul Mol a scumpit la 9 lei. Are probleme cu aprovizionarea din Ungaria. Acesta este motivul”

Organele competente ar trebuie să facă controale. Să ajungem la 10- 11 lei e o dramă pentru oameni, care au și așa salarii mici.

CITEȘTE ȘI: Video: Traficul din Timișoara, blocat în mai multe puncte din cauza cozilor la benzină și motorină. Oamenii au intrat în panică

Consiliul Concurenței ar trebui să-și facă treaba. Nu suntem într-o criză. E o șmecherie nesimțită”, a spus Ion Tache, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns