Virgil Păunescu, semnal de alarmă: ne putem trezi cu mutații agresive ale virusului

Virgil Păunescu, semnal de alarmă: ne putem trezi cu mutații agresive ale virusului

Virgil Păunescu, vicepreședinte al Academiei de Științe Medicale și coordonatorul centrului Oncogen din Timişoara, a declarat că se impune să facem oricâte doze de vaccin vor fi necesare şi oricâte valuri vor veni, pentru că prin fiecare doză suntem protejaţi şase luni de forme grave de boală. În caz contrar, riscăm, chiar şi cei vaccinaţi, să ne îmbolnăvim grav.

”Vaccinarea, în special a persoanelor vulnerabile, le scuteşte pe acestea de formele grave, este un lucru dovedit”, a spus prof. dr. Virgil Păunescu. Totuși, repetarea vaccinului de mai multe ori ar putea crea anumite probleme pentru că este greu să spui cum va reacţiona sistemul imun la o stimulare repetată cu acelaşi stimul, după cum spune imunologul timișorean:

”Vaccinul nu rămâne doar la locul injecţiei, pentru că el circulă, iar repetarea oricărei vaccinări, mai ales din şase în şase luni, pe mine mă îngrijorează puţin. În mod teoretic, dacă se pune presiune pe un virus, cu tratamente sau cu vaccinuri, el va căuta o cale de scăpare şi va face mutaţii, iar pericolul e atât de mare, încât ne putem trezi cu mutaţii care pot fi agresive”.

Virgil Păunescu a precizat că soluţia de a rezolva problema pandemică prin vaccinare nu s-a dovedit că funcţionează şi pentru că există o serie de mutaţii ale virusului care vin şi din zone de pe mapamond în care populaţia nu a fost supusă vaccinării:

„Nu avem date pe termen lung despre efecte secundare ale vaccinării, pentru că nu a trecut acel termen lung”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei mese rotunde online cu tema „Progresul ştiinţific şi tehnologic în dezvoltarea de vaccinuri împotriva coronavirusurilor (SARS-CoV-2). Experienţa pandemiei de COVID-19”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Virgil Păunescu, semnal de alarmă: ne putem trezi cu mutații agresive ale virusului

  1. „Nu avem date pe termen lung despre efecte secundare ale vaccinării, pentru că nu a trecut acel termen lung”…atunci de ce fiecare cadru medical din alt domeniu isi da cu parerea? Tot el spune că „soluţia de a rezolva problema pandemică prin vaccinare nu s-a dovedit că funcţionează şi pentru că există o serie de mutaţii ale virusului care vin şi din zone de pe mapamond în care populaţia nu a fost supusă vaccinării”…pai nenea doctoru’…nu ne mai baga in ceata.Si asa suntem varza cu aceste pseudo vaccine in faza de testare.Din 6 in 6 luni trag cate o betie crunta ca inca sunt viu si nu am vreun simptom.Opriti-va!

  2. Platiti gras ca sa minta populatia. Habar nu au oamenii de rind ce sume imense in Euro se ofera ca sa se mentina haosul asta. Ar trebui o Rascoala spontana, oamenii sa iasa la proteste stradale, sa se inarmeze cu ce au la dispozitie si sa inceapa curatenia generala. Bill Gates asta a planificat cu ani de zile. Ceea ce se intimpla acum este o repetitie generala pentru Microciparea Obligatorie a fiecarui muritor de pe planeta. Au facut „brain wash” tuturor oamenilor. Este ilegal sa obligi pe cineva sa faca un vaccin. Dar repet: asta e numai inceputul durerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *