Viorica Dăncilă: „Sala Polivalentă trebuie să fie în Timișoara”

viorica 3

Viorica Dăncilă, premierul guvernului recent demis de parlament prin moțiune de cenzură, a fost prezentă, astăzi, la Timișoara, alături de Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, și Petre Daea, ministrul agriculturii.

În cadrul întâlnirii de la sediul Consiliului Județean Timiș, reprezentanții guvernului au anunțat că amplasamentul pentru viitoarea sală polivalentă cu 16.000 de locuri va fi în Timișoara, nu la Giroc. „Știu că a existat o dispută referitoare la acest obiectiv. Am avut o discuție și cred că locația pentru sala polivalentă trebuie să fie în Timișoara – este reședință de județ – așa este normal și așa se va întâmpla”, a declarat Viorica Dăncilă. Sala polivalentă, care ar urma să fie construită de Compania Națională de Investiții, se va afla lângă Stadionul „Dan Păltinișanu”, care va fi, în curând, demolat și înlocuit cu unul nou și modern.

În zonă va fi creat, astfel, un complex sportiv cu multiple facilități, sau cel puțin așa au promis reprezentanții guvernului.

Rămâne de văzut care va fi viitorul acestor investiții în contextul în care ne aflăm în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, iar soarta actualului guvern este cel puțin incertă. Viorica Dăncilă și ceilalți miniștri au fost întâmpinați de un grup de protestatari, puțini, dar foarte zgomotoși.

În programul premierului mai sunt incluse o întâlnire cu profesorii și studenții la Universitatea de Științe Agricole, o vizită la Institutul de Boli Cardiovasculare, una la Centrul Regional de Afaceri, pentru discuții cu profesorii din învățământul preuniversitar, precum și o reuniune electorală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Viorica Dăncilă: „Sala Polivalentă trebuie să fie în Timișoara”

  1. Evident.Locul Salii Polivalente este intre Casa Tineretului si Stadion,Macheta prezentata arata bine,Poate termina si ie dilu Robu Sala Polivalenta inceputa la comanda lui in calitate de rectur,acum vreo 12 ani

Lasă un răspuns