Violul, ca temă de campanie electorală adolescentină

viol 1

O fetișcană de 17 ani a avut o relație sexuală cu un băiat. S-a speriat, a intrat la griji că vor afla părinții și ar putea să se lase urât. Așa că s-a gândit să încropească o poveste alarmistă, inventând un viol, căreia i-ar fi fost victimă în Parcul Botanic.

Nu s-a gândit niciodată la amploarea pe care o vor lua lucrurile. Chiar așa, cine ar fi crezut că o experiență fizică între doi adolescenți va ajunge temă de campanie electorală, cu acuzații între mai-marii zilei?

Totul a pornit de la locul ales pentru așa-zisa agresiune sexuală: Parcul Botanic, o zonă centrală a Timișoarei. Dacă adăugăm și momentul infracțiunii, ziua în amiaza mare, e suficient ca spiritele să se aprindă.

Cum e posibil așa ceva, într-un oraș cu pretențiile Timișoarei? Unde erau polițiștii, cum de nu a putut interveni nimeni? Imediat, subiectul a fost exploatat politic, victimă fiind primarul Nicolae Robu, privit aproape ca un veritabil complice al violului.

Comunicarea ambiguă a poliției a alimentat această stare de fapt, care tindea să devină subiect electoral chiar la nivel național. În stilul casei, nici primarul nu a gestionat deloc bine acest incident, sporind tensiunea și dând apă la moară criticilor.

Din fericie, ca în poveștile mioritice, finalul e un amestec de prostie, delăsare și mult umor: violul n-a fost viol, ci doar un contact fizic adolescentin, la care au achiesat și ”adolescenții” din lumea politică.

Nu ar fi de mirare să avem o reacție chiar din partea primarului, care să se disculpe după tot acest circ, încheiat, de data asta, în mod fericit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *