Violatorul a şase copii a ajuns după gratii. Pentru 16 ani!

fata violata1

La sfârșitul lunii septembrie, Gheorghe Colompar a fost condamnat la 16 ani de închisoare cu executare pentru că a violat șase copii la Sântana. Bărbatul a ajuns abia acum după gratii, scrie aradon.ro.

Violatorul a ajuns după gratii zilele trecute, când „polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sântana au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii”.

Mai exact, spun reprezentanții IPJ Arad, „polițiștii au depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 59 de ani, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 16 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad”.

Reamintim că – potrivit unui comunicat de presă remis de Judecătoria Chișineu Criș – „în data de 21 septembrie 2017, la Judecătoria Chișineu Criș a fost soluționat dosarul nr. 820/210/2017, privind pe inculpatul Colompar Gheorghe, trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș pentru săvârșirea a șase infracțiuni de viol, reținându-se că în data de 2 martie 2017, în intervalul orar 20:30 – 22:00, inculpatul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale cu un număr de șase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani…”, scrie aradon.ro.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *