Incident tragic! Trei bărbaţi au decedat într-o cisternă

incident cisterna

Trei bărbaţi au decedat, vineri, în timp ce curăţau o cisternă pentru transporul berii. Nenorocirea a avut loc în parcarea unei spălătorii auto situată pe DN 6, între Domaşnea şi Cornea, judeţul Caraş-Severin. Cei trei au intrat în cisternă şi s-au apucat de treabă, iar la un moment dat proprietarul a observat că bărbaţii nu mai dădeau nici un semn de viaţă, potrivit argument-cs.ro.

Îngrijorat, acesta a sunat la 112, la faţa locului au ajuns trei echipaje ale pompierilor militari, două din Caransebeş şi unul din Băile Herculane, şi tot atâtea ambulanţe.

Oamenii au fost scoşi afară în stare de inconştienţă, intoxicaţi cu vaporii alcoolului din cisternă, şi au fost resuscitaţi aproape o oră, dar în zadar, medicii constatând decesul.

Potrivit Poliţiei, primul care a intrat în cisternă a fost şoferul autovehiculului, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Maramureş. Văzând că acesta nu mai vorbea cei de afară, doi bărbaţi, tată şi fiu, în vârstă de 63, respectiv 39 de ani, au coborât după şofer şi s-au intoxicat şi ei. Ultimii doi sunt din satul Verendin.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş vor demara o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragedia şi cine se face vinovat de moartea bărbaţilor, a scris argument-cs.ro.

Foto: ISU Caraş-Severin


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Incident tragic! Trei bărbaţi au decedat într-o cisternă

  1. Transportatorul sa raspunda penal pentru ca nu a instruit pe cei care deservesc un asemenea vehicul. Nici cei de la ITM nu fac nimic, taie frunza la caini, nu intra nici in supermarket-uri unde angajatii se catara pe stivuitoare precum maimutele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *