Marea împăcare din PNL Timiş?

Nicolae Robu şi Alin Nica s-au aflat, în ultima vreme, într-o competiţie internă care a depăşit, pe alocuri, limitele unei dispute politice decente. Iată că cei doi primari, ai Timişoarei, respectiv Dudeştilor Noi, au aceeaşi abordare atunci cât e vorba de politica Guvernului PSD.

După ce Robu a spus că măsurile fiscale ale social-democraţilor vor reduce investiţiile în Timişoara, acelaşi lucru îl invocă şi Alin Nica.

Acesta spune că, practic, „guvernul măreşte salariile cu doi lei şi le taie oamenilor finanţarea pentru asfaltarea străzii din faţa casei sau a blocului, pentru plata luminii de pe uliţă sau a apei şi canalului din satul sau oraşul în care aceştia locuiesc. Solicităm respectarea promisiunilor electorale care prevedeau ca impozitul pe venit să rămână sută la sută la bugetele locale şi să vină cu o formulă de compensare suplimentară care să acopere deficitul de venituri creat bugetelor locale”.

Nu se poate vorbi, deocamdată, şi de o împăcare între Nicolae Robu şi Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare. Edilul-şef al Timişoarei a fost în oraşul unde e Groza primar, tocmai pentru a detensiona situaţia. Robu spune însă că a rămas foarte dezamăgit când a văzut declaraţiile lui Groza apărute chiar în momentul în care el încerca să calmeze spiritele şi să clarifice lucrurile în organizaţia PNL din Sânnicolau Mare.

„Mă gândesc ce-or mai fi râs colegii mei din BPJ de toată această întâmplare”, a făcut haz de necaz Nicolae Robu, care speră totuşi într-o împăcare cu edilul din Sânnicolau Mare:”O să mai avem o şedinţă de birou cu această temă. Sper să fie una de bine, una de împăcare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Marea împăcare din PNL Timiş?

  1. Sa te fotografiezi pe un fundal plin de spărturi, tencuiala căzută , sa nu realizezi ca in calitate de primar beneficiezi de o imagine publica care presupune respectul de sine și care sa impună prin respectul de sine respectul celorlalți, denota patetism și penibilul situației in care un partid politic istoric a ajuns de când a fuzionat cu facțiunea reziduala ce a lăsat-o basescu.

Lasă un răspuns