Violator în libertate! Poliţia din vestul ţării este în alertă

politie noaptea

Poliţiştii din vestul ţării sunt în alertă, după ce o femeie a anunţat la 112 că un bărbat a intrat peste ea în casă, unde a violat-o, a bătut-o şi a tâlhărit-o.

Atacul s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 15, pe o stradă din municipiul Oradea. Agresorul, care în trecut a lucrat în gospodăria victimei sale, în vârstă de 70 ani, s-a întâlnit cu aceasta pe stradă, în faţa casei, şi a rugat-o să-i aducă un pahar cu apă, potrivit ebihoreanul.ro.

Femeia a intrat să îi aducă, însă a uitat să închidă poarta, iar individul a profitat de neatenţia ei şi a urmărit-o până în casă, unde a atacat-o, luându-i la plecare mai multe bunuri, dar şi suma de 400 de lei.

„Se efectuează investigaţii în vederea identificării autorului, pentru tragerea acestuia la răspundere, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bihor şi a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Întrucât violatorul este posibil să fi părăsit zona în urma comitereii faptei şi s-ar putea ascunde oriunde, despre incident au fost informaţi şi poliţiştii din judeţele limitrofe, care au intrat în alertă.

Foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns