Vine liderul în Banat!

agroland1

Cele două echipe neînvinse în 2018 în Divizia A1 de volei feminin se vor afla faţă-n faţă mâine, cu începere de la ora 18,30, la sala „UVT” de pe strada Oituz.

Nou-promovata UVT Agroland Timişoara va primi vizita liderului CSM Bucureşti. Ambele formaţii au obţinut 11 puncte în campionat în acest an, cu câte trei victorii de trei puncte şi câte una de două puncte, şi au pierdut câte un punct până în acest moment pe teren propriu.

Agroland a trecut în cinci seturi de Dinamo Bucureşti în primul meci din 2018, în timp ce CSM s-a impus cu greu în faţa Ştiinţei Bacău, scor 3-2, în runda trecută. Antrenorul formaţiei de pe Bega, Bogdan Paul, se aşteaptă la un meci extrem de dificil:

„Sigur că se anunţă a fi un meci interesant pentru ambele grupări. Dacă vrea să îşi consolideze poziţia de lider şi să păstreze şanse mari să câştige campionatul, CSM va trebui să nu mai piardă puncte în deplasare, mai ales cu echipele de la locul al treilea în jos. La rândul nostru, avem nevoie de puncte pentru a ne apropia de locul al patrulea la finalul sezonului regulat.

Se anunţă a fi un meci dificil. CSM Bucureşti este o echipă puternică în momentul de faţă, a demonstrat că poate să joace un volei de foarte bună calitate, astfel încât pentru noi va fi un meci foarte complicat.

CSM a jucat slab în ultimul meci, este adevărat că şi pe fondul unui meci bun făcut de Ştiinţa.

Nu cred însă că CSM va mai evolua la fel şi a doua oară. Într-un campionat atât de lung şi la acest nivel, este irelevant să discutăm de la o săptămână la alta despre o evoluţie mai puţin reuşită a unei echipe. Sunt absolut convins că CSM Bucureşti va juca voleiul pe care îl poate juca în acest moment”.

UVT Agroland Timişoara şi CSM Bucureşti vor disputa mâine cel de-al patrulea meci oficial din acest sezon.

În precedentele trei confruntări, trupa din capitală s-a impus de fiecare dată cu 3-0, în Divizia A1 şi în Cupa României. Un serviciu puternic poate face diferenţa pentru UVT Agroland în partida din etapa a 15-a.

„La precedentele dueluri nu am avut un serviciu foarte bun. În momentul de faţă, pentru a contracara adversari aşa puternici, cum este CSM Bucureşti, cu trăgători de certă valoare, trebuie să servim foarte bine.

Probabil că la asta va trebui să excelăm la meciul de sâmbătă”, a mai spus Bogdan Paul. Accesul spectatorilor la partida programată mâine, de la ora 18,30, la sala „UVT” de pe strada Oituz, este gratuit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns