Video: vijelie pe litoralul românesc. Fenomen cu aspect de tornadă pe mare

Furtună pe litoral

Furtuna a făcut prăpăd pe litoral. Canalizările s-au revărsat, iar mașinile au rămas blocate în trafic. Cea mai afectată a fost stațiunea Mangalia, dar probleme similare au existat și în Jupiter, relatează România TV

Mai multe case şi magazine din Mangalia au fost inundate, iar străzile din oraşul de pe malul mării au fost acoperite de apă.  Mai mult, în largul Mării Negre s-a format şi o trombă, un vârtej de apă.

VEZI video AICI

În staţiunea Neptun un copac a căzut pe trei autoturisme şi un alt copac a fost dărâmat de vânt pe un alt autoturism parcat în faţa unui hotel. O intervenţie similară a avut loc şi în Jupiter, unde un copac căzut a avariat două autoturisme.

Au mai fost inundate un magazin din Jupiter, o casă din Saturn, alta din Neptun, o stradă din Venus, o locuinţă din Cotu Văii şi un garaj din 2 Mai.

Pompierii constănţeni au intervenit la un autoturism care a părăsit drumul, a intrat într-un şanţ şi a fost inundat parţial, evenimentul având loc în Cap Aurora, fără a exista persoane rănite. De asemenea, echipele de intervenţie au salvat doi căţei care erau legaţi într-o curte plină cu apă lângă o casă din Eforie.

Reamintim că Judeţul Constanţa s-a aflat, vineri după-amiază, sub avertizări cod galben şi cod portocaliu de vreme rea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns