Video! Vești bune de pe frontul de est: CSM Poli Iași – ACS Poli Timișoara 1-1 (1-0)

Așa cum era de așteptat, pe alb-violeți i-a așteptat un examen extrem de dificil lângă Copou, unde gazdele s-au dovedit niște adversari tenace, cu poftă de joc și, pe alocuri, chiar norocoși. Prima repriză ne-a evidențiat o luptă crâncenă, în care ambele formații au dorit să-și adjudece mijlocul terenului, consemnând în acest sens un plus pentru moldoveni, care s-au descurcat mai bine în duelurile individuale.

Mai aproape de gol s-au aflat, totuși, elevii lui Ionuț Popa, care au irosit o situație clară pe finalul primei părți, când Șeroni (min. 41) a ratat din poziție excelentă. A fost, însă, suficient un moment de visare în defensiva oaspeților, în minutul 45, când Kizito a marcat cu capul în urma unui corner.

Repriza secundă a însemnat o alergare aproape continuă a lui Poli după egalare, care s-a încăpățânat să vină cu toate că ocazii au existat, dar Munteanu (min. 60) și Mailat (min. 61) au tratat cu superficialitate oportunitățile ivite, în timp ce „ghiuleaua” lui Țigănașu a trecut razant cu transversala ieșeană. Finalul a fost realmente dramatic.

După un gol anulat gazdelor în minutul 92, a venit și reușita izbăvitoare a lui Șeroni din ultimele secunde de joc, cand vârful improvizat al violeților a împins cu un ultim efort mingea în ”ațele” ieșene, timișoreanul terminând jocul într-un picior după ce s-a lovit puternic de bară la golul egalării.

Poli: Curileac – Ciucur, Melinte, Cânu, Țigănașu – Artean, Vașvari – Curjuric – Munteanu, Bârnoi – Șeroni. Au mai intrat Bocșan, Mailat și Doman.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
minea 24 septembrie 2017
Ati venit cu arbitru, sa va fie rusine, huoooooooooooooooo !! nici vb de off side, va rupem in retur !!!!!
George 24 septembrie 2017
Nu a fost nici urma de off-side la golul doi al iesenilor. Intrati pe pagina oficiala de facebook a celor de la Iasi si va lamuriti sau revedeti faza si puneti stop-cadru in momentul in care suteaza Tiago Almeida.
ttb 24 septembrie 2017
A fost off-side evident!! si nu e corect sa scrieti doar "gol anulat" .