VIDEO. Un microbuz înmatriculat în Hunedoara, filmat în timp ce trăgea șase sănii cu copii și adolescenți

VIDEO. Un microbuz înmatriculat în Hunedoara, filmat în timp ce trăgea șase sănii cu copii și adolescenți

Imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi, au fost publicate pe internet. Microbuzul merge destul de încet, pe un drum puţin circulat, plin de zăpadă, dar şi de numeroase denivelări. ”Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, afirmă o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

Microbuz: filmarea a strâns numeroase comentarii

”Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără …Chiar au înnebunit cu toţii????”, a scris, pe Facebook, un bărbat care a postat un clip video cu un microbuz care trage şase sănii pe care sunt copii şi adolescenţi. Nu se precizează unde a fost realizată filmarea, însă microbuzul este înmatriculat în Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: Cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a sărbătorește duminică 70 de ani de la urcarea pe tron

Înregistrarea este făcută dintr-o maşină care se apropie pe acelaşi drum de microbuz şi-l depăşeşte.

”Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!”, se aude o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

Clipul video a strâns deja numeroase comentarii. În timp ce unii critică acţiunea, catalogând-o periculoasă, alţii nu înţeleg care este problema, fiind vorba despre o distracţie nevinovată de iarnă.

”La prima curbă, oricât de domoală este, ultimii vor ajunge prin copaci sau pe contrasens. Ca să nu spun de denivelările de pe drum care îi pot arunca pe copii de pe sanie. Inconştienţi!”, comentează un bărbat.

”Cea mai tare distracţie din copilărie, când ne trăgea tata cu maşina câte 10 sănii odată” a comentat altă persoană.

”Inconştienţi cum puteau ei să gonească aşa de tare cu 10 – 15 km/h. Legal, nu ai voie pe drumurile publice, dar să zici că „ieşeau în decor la prima curbă” e de noaptea minţii”, este un alt comentariu la postare.

Vezi video AICI

g4media

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *