Video terifiant! Accident surprins de o cameră de bord. Ce manevre a făcut șoferița unui BMW

Un accident produs, luni, a fost surprins de camera montată pe bordul unei maşini care rula chiar în spatele unei dubiţe lovite de un BMW.

În înregistrarea postată pe Facebook se vede momentul în care şoferiţa din autoturism accelerează şi pierde controlul direcţiei, maşina ajunge pe acostamentul acoperit cu zăpadă şi derapează spre stânga, ajungând pe banda a doua unde se loveşte de dubiţă. De aici BMW-ul ricoşează, se loveşte de un stâlp de iluminat şi se răstoarnă peste liniile de tramvai. Accidentul a avut loc în municipiul Oradea, potrivit ziarului Bihoreanul.

Citeşte şi: Crimă şocantă: O femeie a fost ucisă pentru că a parcat cu maşina în faţa vecinilor

În urma impactului, dubiţa a ajuns pentru câteva secunde pe contrasens şi numai norocul a făcut să nu fie lovită de un autoturism care venea din sens opus.

Înregistrarea confirmă parţial concluziile poliţiştilor rutieri care au făcut cercetările la locul accidentului şi care au stabilit că vina pentru accidentul rutier o poartă şoferiţa din BMW.

„O femeie de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre B-dul Dacia înspre Borş, pe banda întâi, a efectuat un viraj uşor la dreapta, a pătruns pe acostamentul acoperit cu zăpadă, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a derapat înspre stânga, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară, condusă pe banda a doua, în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Reghin, judeţul Mureş”, explică informarea transmisă, luni, de Poliţia Bihor.

Citeşte şi: După 20 de ani! Locuitorii dintr-un sat timișean au acces la telefonia mobilă

Din impact, BMW-ul a fost proiectat spre dreapta, lovind cu partea stânga faţă un stâlp metalic de electricitate, de pe acostament, iar apoi s-a răsturnat pe platforma liniilor de tramvai, potrivit Bihoreanul.

Cert este că în urma accidentului rutier atât şoferiţa din BMW, o femeie de 34 ani, cât şi pasagerul său, un bărbat de 29 de ani, ambii din Oradea, au ajuns la spital, din fericire cu leziuni uşoare.

3 Comments
Charlie 16/01/2019
Bmw a accelerat ca sa treaca in fata celui cu microbuzul , care asa cum reiese din filmare semnaliza dreapta , pentru ca sa se ferească de un viitor viraj spre dreapta al microbuzului , șoferul acestuia ori avea semnalizarea pusă pe dreapta si nu stia , ori chiar intenționa să treacă pe banda 1 , fără a se asigura la efectuarea manevrei , iar bmw a prins porțiunea de gheață de pe margine si a derapat .
Florin 15/01/2019
Am scris acum 20 de minute că autorul articolului scrie după ureche, nu vede pe filmare că cel cu microbuzul semnalizează dreapta, iar cel cu BMW caută să evite impactul.
Florin 15/01/2019
Cenzurați comentariile?