Video! Tânărul din Gorj care a provocat accidentul cu BMW, la Timişoara, a scăpat teafăr. Totuşi, cine plăteşte pagubele

Tânărul din Gorj care, vineri dimineaţă, a provocat un accident cu un BMW la Timişoara, ieşind în decor şi măturând tot ce i-a stat în cale, în zona Podului Michelangelo, a scăpat, din fericire, nevătămat.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, însă maşina condusă de şoferul imprudent, grav afectată, a pus la pământ câteva bucăţi de gard metalic şi mai mulţi pomişori.

Priveliştea rămasă în urma BMW-ului scăpat de sub control este dezolantă, iar şoferul vinovat ar trebui să achite pagubele, chiar dacă acestea nu sunt semnificative.

Nu este normal ca municipalitatea să plătească, din bani publici, daunele provocate de astfel de persoane iresponsabile.

Vă reamintim că accidentul a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 5, iar şofer a susţinut că a pierdut controlul maşinii din cauza drumului acoperit cu polei…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Video! Tânărul din Gorj care a provocat accidentul cu BMW, la Timişoara, a scăpat teafăr. Totuşi, cine plăteşte pagubele

  1. mai ales faptul că acesta nu plăteste impozit în timisoara.dacă nu plăteste el să plăteascaă gorjul ha ha ha ..lăsa-ti că plătim noi timisorenii odată cu mărirea cu 50% a impozitului pe masini de la 01.01.2019.oare la gorj cît o fi?

Lasă un răspuns