Video! Robu e gata să urce din nou în ring cu Fritz / Se coace un referendum pentru demiterea actualului primar al Timișoarei?

Nicolae Robu, atac dur la adresa primarului Timişoarei: "Pinocchio Fritz - din ce în ce mai disperat"

Ex-primarul Nicolae Robu spune răspicat că mai vrea o tură la cârma Timișoarei. Anunțul l-a făcut – de fapt l-a repetat, căci a mai postat ceva similar pe Facebook mai demult – într-o emisiune de la TVR Timișoara.

E drept, și-a pus și cenușă-n cap Robu pentru comportamentul nesăbuit în relația cu presa de pe vremea când din strategia sa de comunicare cu timișorenii mai făceau parte și clipulețe în care înscria câte 10 goluri pe partidă.

Fostul edil-șef a mai declarat televiziv că știa încă din 2017 despre candidatura lui Dominic Samuel Fritz pentru șefia municipalității timișorene și că va reveni pe tema asta și cu alte dezvăluiri.

Ex-primarul, jihadist anti-Fritz, dar și muzician și cărturar

În orice caz, mai recent Robu a compus o melodie rock pe versurile eminesciene din poemul ”Dintre sute de catarge”, pe care tot el o interpretează la chitară și voce. Dar numai ca un mic intermezzo online într-o furibundă și pamfletară campanie împotriva actualei administrații. ”Cuplul fatal Timișoarei format din ex-șomerul Dominic Samuel Fritz și dublu repetentul Ruben Lațcău”, iată doar o mostră din ultima filipică de pe pagina oficială a lui Robu care, ce-i drept, își argumentează atacurile cu o groază de date și cifre.

Video! Robu e gata să urce din nou în ring cu Fritz / Se coace un referendum pentru demiterea actualului primar al Timișoarei?

De asemenea, pe lângă realizarea în câmp muzical, ex-șeful municipalității se mai laudă cu o carte apărută anul trecut, dar și cu alta care va fi în curând lansată.

A fi sau a nu fi referendum de demitere, aceasta-i întrebarea

Pe de altă parte, popularitatea lui Dominic Fritz s-a ofilit teribil după un an și-un pic de mandat care nu i-a fericit pe localnici cu investiții prea răsărite, dar i-a împovărat în schimb cu biruri enorme și una dintre cele mai scumpe încălziri din țară. Încălzire care, deși teribil de scumpă, e departe de parametrii satisfăcători, astfel că timișorenii abonați ai Colterm au băgat și mai adânc mâna în buzunar ca să-și cumpere calorifere electrice, radiatoare și alte chestii de făcut locuința acceptabil de călduță.

Nu trebuie neglijat nici faptul că Fritz e și ținta celor mai multe inițiative pentru demitere. Poate și din cauză c-au fost multe inițiative în loc de una singură, dar țeapănă, referendumul respectiv e-n coadă de pește. Prin târg umblă vorba, însă, despre o monstruoasă coaliție PNL – PSD care s-a putea lăsa, totuși, cu referendum curat constituțional pentru demiterea actualului primar.

CITEȘTE ȘI: Pavajul din faţa Operei, o palmă peste obrazul timişorenilor! Foto

De văzut, dar în orice caz Robu a ieșit de pe-acum la încălzire pentru startul – rămâne de văzut cât de apropiat sau de îndepărtat va fi – într-un nou meci cu Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Video! Robu e gata să urce din nou în ring cu Fritz / Se coace un referendum pentru demiterea actualului primar al Timișoarei?

  1. Sunt de acord sa plece Fritz, dar nici Robu sa NU vina! El a adus Timisoara in situatia actuala prin incompetenta cu care a condus-o in cele doua mandate. Inlocuim un incompetent cu un altul?! Se va gasi un OM in Timisoara asta mare care s-o scoata din morcila in care au ingropat-o ultimii doi primari. Sper ca timisorenii au invatat ceva din aceasta nedorita experienta. 

    1. Sper că este clar pentru toată lumea că fritzchen a fost ales ca să nu iasă din nou robuleț … dar şi aceasta a fost o greşeală !
      Bine zice cel care întreabă dacą mai ar fi altcineva de ales .

  2. ACEST FTITZ,ESTE TOTAL PARALEL,EU L-AM VOTAT ,DAR REGRET ENORM,ACEST BIBET ESTE RUPT DE REALITATE….REFERENDUM SA SCAPAM DE EL…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *