VIDEO! Marius Croitoru, în echipa ideală a etapei a 26-a

Revista LPF a stabilit echipa ideală a rundei cu numărul 26 a Ligii I la fotbal. Din formula de start face parte şi un polist. Este vorba chiar despre căpitanul prim-divizionarei timişorene, Marius Croitoru.

„Nu-şi arată vârsta. Demonstrează de la meci la meci că experienţa sa o poate ajuta pe ACS Poli să reuşească minuni în acest sezon. În ultimul joc, a pasat pentru golul egalizator. De urmărit şi în play-out”, este descrierea făcută de publicaţia Ligii Profesioniste de Fotbal.

În play-out, Marius Croitoru a debutat excelent, reuşind un gol de la mare distanţă în partida din deplasare cu FC Botoşani, câştigată de ACS Poli cu scorul de 2-1.

Din echipa ideală a etapei a 26-a fac parte şi portarul Eduard Pap, fost la FC „Marcel Băban” Jimbolia şi ACS Poli Timişoara, şi Claudiu Belu, care a îmbrăcat la rândul său tricoul alb-violet al grupării antrenate în prezent de Ionuţ Popa.

„Graţie evoluţiei entuziasmante de pe <<Arena Naţională>> a prins pentru a doua rundă la rând echipa etapei. A avut cinci intervenţii decisive prin care a salvat un punct pentru ardeleni”, a notat revista LPF referindu-se la Pap.

„Titularizat pentru a doua oară în 2017, i-a răsplătit încrederea antrenorului cu un gol frumos marcat din afara careului. Este un fundaş cu un mare potenţial de creştere”, sunt cuvintele care au motivat alegerea lui Belu pe postul de fundaş dreapta.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns