La loc comanda cu Big Brother “de Timişoara”! Şoferii indisciplinați mai au ceva timp să exerseze respectarea legii

Big Brother

Conform celor anunțate de conducerea Primăriei Timișoara, de marţi, 14 martie, ar fi trebuit să înceapă aplicarea de amenzi pe baza camerelor de luat vederi și a radarelor instalate în oraș prin sistemul de management al traficului.

Acest lucru nu se va întâmpla, însă, pentru că mai sunt unele detalii de pus la punct.

„Din partea mea, acum le-aș da drumul, dar avem nevoie de documentația care să garanteze că echipamentele sunt conforme cu cerințele legii și că probele obținute de colegii mei nu vor putea fi atacate în instanță. De asemenea, mai trebuie să semnăm un protocol cu Primăria Timișoara, însă în această privință avem discuții avansate”, ne-a declarat, luni, comisarul-șef Petru Rumega, șeful Serviciului Poliției Rutiere Timiș.

Procedurile nu vor mai dura, însă, foarte mult, astfel că șoferii nedisciplinați ar putea să exerseze încă de pe acum respectarea strictă a culorilor semafoarelor și a vitezei legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “La loc comanda cu Big Brother “de Timişoara”! Şoferii indisciplinați mai au ceva timp să exerseze respectarea legii

 1. Sa-mi sugeti SLAPII ca sa nu zic „CUCU”, c-ati facut MUCI tot TRAFICUL din CACATUL asta de ORAS!!!
  Mai puneti vreo 12 semafoare si intram in Cartea Recordurilor …

 2. mergeti in judetele de bastina unde de fapt platiti impozite pentru masina mai mici si nu mai folositi infrastructura timisoarei moca. insensul asta consiliul local ar trebui sa ia masuri dar cine face parte din consiliul local?doar venituri.

 3. Nervi!
  Azi dimineata am parcurs acelasi traseu ca in fiecare dimineata si surpriza, in piata Iulius Maniu COADAAAAAAA de la intersectia cu Kaufland pana aproape de Hipermaket Profi ( strada Shagului ). Deci pana sa dea drumul la semafoare, dimineata la ora 9 erau maxim 10 masini in coloana…MAXIM!!! ( dimineata ora 9, nu 7 :30 sau 8, 9!) DAR azi …cred ca erau in jur de 70 de masini in coloana… BRAVO ! Si sa nu mai zic ce coada era dinspre Gara de Nord ( B-dul Iuliu Maniu) inspre intersectie…DEZASTRU !
  Rezultatul: bani aruncati, coloane la greu, poluare mai multa, timp pierdut si multi nervi de acum inainte!
  Welcome to Semaforisoara!

 4. Sa dam cat mai multe amenzi, sa facem bani, sa ne cumparam vopsea de par si multi, multi palmieri. Sa infloreasca si sa ne punem florile in par, sa fim primarul cel mai prost din tara

Lasă un răspuns