VIDEO! La bordul unui VW Touareg înmatriculat în TIMIŞ, se crede regele şoselelor!

Un clip video publicat pe Trafictube.ro ne prezintă un şofer care pentru care siguranţa sa, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic nu înseamnă nimic.

Pe un drum şerpuit, cu vizibilitate redusă, şoferul unui VW Touareg, înmatriculat în judeţul Timiş, merge pe mijlocul drumului sau pe contrasens, revenind cu greu pe banda sa, chiar şi atunci când se apropie maşini din sens opus.

Clipul a fost filmat în judeţul Timiş, pe drumul ce duce de la DN 7 Arad-Deva spre Făget, pe raza localităţii Coşava.

Explicaţiile privind manevrele şoferului aparţin deţinătorului clipului, care l-a postat pe Trafictube.ro.

Sursa: gandul.info


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “VIDEO! La bordul unui VW Touareg înmatriculat în TIMIŞ, se crede regele şoselelor!

  1. incult esti tu , traiesti in tara romaneasca , nu sti sa scri , romaneste , dar majoritatea trageti in capitala sau timisoara . daca nu muriti inculti acolo , ungurii pacii ! sa traiesti in tara ta sa nu sti sa iti vorbesti limba !

  2. nasol ptr tine ca nu ai putut sa-l depasesti ! cred te te simti frustat…sau vrei sa ne arati ca ai camera !!!! fain…pe cosava cand nu vine nimeni din farta asa se conduce !!!!! ..ptr ca NU AVEM AUTOSTRADA !

    1. Scrii se scrie cu 2 i. Incult tu poti fi.Eu doar faceam bascalie de idiotul care se crede zeu si merge ca pe tarla la insamantat… Daca se merge acolo asa. Poate stiI tu !

  3. Pe bizonul asta TM 01 WLY l-am mai vazut mergand ca boul si prin Timisoara. Surpriza lui o sa fie un TIR care nu se va da la o parte sa-i faca loc…..

  4. se vede clar cum accelerează si încearcă să-l obstrucționeze pe conducătorul cu VW Touareg, cred că cel care a filmat nu i-a plăcut că omul nu se chinuie pe serpentine :)) …mediatizați lipsa de ocupație a unui frustrat …bravo

Lasă un răspuns