VIDEO. Bucuria unor copii din Timişoara, distrusă într-o secundă

Un concurs de înot organizat la Clubul Sportiv din Dacia a fost… sabotat de o pană de curent. Zeci de copii, părinţi şi bunici care asistau la competiţie s-au trezit în beznă.

Din fericire, copiii pregătiţi să ia startul se aflau în afara bazinului în momentul în care o parte din cartierul Dacia s-a cufundat în întuneric.
pana-curent-dacia1

Concursul a fost amânat, problema neputând fi remediată în timp util. În timpul penei de curent nu s-au înregistrat evenimente majore, câţiva copii au fost dezamăgiţi că nu îşi vor primi premiile, alţii şi-au pierdut în beznă diferite obiecte de îmbrăcăminte, însă toţi au fost nevoiţi să plece acasă cu părul ud, neexistând o posibilitate de folosire a vreunui feon.

Mai mulţi timişeni se plâng că în localităţile în care trăiesc sunt probleme majore cu penele de curent. Iată că şi capitala Banatului trebuie să se confunte cu lipsa de responsabilitate a distribuitorilor de energie electrică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “VIDEO. Bucuria unor copii din Timişoara, distrusă într-o secundă

  1. Prea multi consumatori pe reteaua existenta in prezent. Enelul ar trebui sa inceapa sa ia masuri, pentru ca localitatile din jurul Timisoarei s-au populat masiv in ultimii ani si au devenit niste mici orase, unde fiecare si-a cumparat in casa aparatura electrica care consuma mai mult decat echivalentul unui apartament.

    Pe Aradului, au fost o noapte intreaga in noiembrie (de la ~8 seara pana dimineata la 5) cand toata strada a ramas in bezna.

  2. Sauron M… esti cam pe langa tehnica si realitate! Consumul de curent fata de anul 1989 este mult mai mic deoarece au disparut din peisaj, asta daca ai remarcat, aproape toate unitatile industriale care consumau peste 80 % din totalul energiei produse din aceleasi retele chiar nemodernizate! Mai mult in consumul casnic toata aparatura electronica precum si iluminatul inclusiv stradal este mai economic! In Timisoara a aparut mall care consuma cam cat 2-3 fabricute deci nu este o supraincarcare a retelei, echipamentul din statiile de transformatoare este eventual invechit!

  3. Incompetenta si dispretul celor de la Enel trebuie sa ia sfirsit.Autoritatile de la Bucuresti sa ia exemplu de la Viktor Orban care deja a nationalizat si continua sa o faca pe distribuitorii de curent si gaz

Lasă un răspuns