Powerlifterii îşi vor măsura forţele la „Cupa Timişoara”

„Cupa Timişoara” la împins din culcat se mută într-un loc nou. Evenimentul ce constă într-o probă a concursurilor de powerlifting va avea loc astăzi, cu începere de la ora 14, la sala SmartFit 2 din Calea Buziaşului.

La ediţia a şasea vor participa sportivi români de la cluburi din Timişoara, Oradea, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti, precum şi sârbi, bulgari şi slovaci. Startul îl vor da fetele, apoi, în jurul orei 15, vor intra în competiţie băieţii.

„Este un concurs foarte important pentru noi. Promovăm sportul de performanţă, dar în acelaşi timp aşteptăm cât mai multă lume să vină la sală şi să se antreneze, să abordeze un stil de viaţă sănătos. Oamenii se pot antrena cu instructori acreditaţi, cu aparatură de ultimă generaţie. Anul viitor vrem să organizăm un concurs mai mare, cu sportivi din mai multe ţări.

Prima experienţă cu cei de la SmartFit am avut-o la competiţiile USC din centrul Timişoarei. Prima dată am făcut o demonstraţie, apoi am participat la proba de împins din culcat. Ţin să aduc mulţumiri Primăriei Timişoara, Consiliului Judeţean Timiş, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş, lui Bogdan, precum şi celor de la Vitabolic şi SmartFit”, ne-a declarat Sorin Cazacu, antrenor, preşedinte şi sportiv la CS Caza Powerlifting Timişoara, club co-organizator alături de SmartFit şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns