Video! Bătăi de cap pentru șoferi pe drumurile de munte din Banat. „Vreți turiști pe Semenic? Vai de noi! E de plâns!”

Unii conducători auto s-au plâns în ultimele zile de starea drumurilor către stațiunile de munte din județul Caraș-Severin. Astfel, conform grupului de Facebook Info Trafic Jud. Caraș-Severin, pe drumul județean 582, între Cuptoare și Văliug, s-au semnalat probleme legate de lipsa deszăpezirii.

„Vreți turiști pe Semenic? Vai de noi! E de plâns!”, au comentat cei care au postat imaginile pe grupul menționat, din care se vede cum un autoturism patinează, pur și simplu, pe șosea, iar șoferul reușește doar cu ajutor să-l redreseze. Dincolo de comentariile referitoare la starea cauciucurilor autoturismului respectiv sau la nepriceperea șoferului, rămâne tristul adevăr că mai e mult de lucru pentru a convinge turiștii să-și petreacă timpul liber în zonele montane din Banat.

Citeşte şi: Românul Tudor Simionov a murit, la Londra, apărând prinţi arabi și milionari la o petrecere VIP „sălbatică”, în care „totul era permis”

Degeaba se inaugurează pârtii noi de schi sau facilități de cazare, dacă drumurile nu-s ca-n palmă, iar autoritățile responsabile nu mai contenesc să se mire că locuitorii din vestul ţării preferă stațiuni din Serbia, Bulgaria sau Austria.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Video! Bătăi de cap pentru șoferi pe drumurile de munte din Banat. „Vreți turiști pe Semenic? Vai de noi! E de plâns!”

  1. Nu zic ca nu ar trebui curatate drumurile, dar e totusi un drum de munte si destul de dificil, cu pante mari si curbe stranse, daca ninge abundent deszapezirea nu se face instantaneu. Am fost la Semenic intr-o iarna, pe vremea cand modesta Dacie 1300 mai domina inca drumurile romanesti, mai intai mi-am cumparat lanturi de la o benzinarie, apoi am urcat, cu grija, dar fara probleme. In alti ani am fost cu alte masini si in alte tari, peste tot sunt zile in care circulatia e dificila, uneori camioanele nu pot accesa rampa de urcare pe autostrada intr-un oras de campie. Pe scurt, autoritatile pot face mai mult, Caras-severinul e vestit pentru nepasare, dar turistii prefera alte destinatii pentru ce gasesc la capatul drumului si pentru raportul dotari/pret.

  2. Asa se intampla cand mergi cu , cauciucuri de vara sau all seson la munte . Celelante masini din video clip cum au urcat ?

Lasă un răspuns