Video! Bătăi de cap pentru șoferi pe drumurile de munte din Banat. „Vreți turiști pe Semenic? Vai de noi! E de plâns!”

Unii conducători auto s-au plâns în ultimele zile de starea drumurilor către stațiunile de munte din județul Caraș-Severin. Astfel, conform grupului de Facebook Info Trafic Jud. Caraș-Severin, pe drumul județean 582, între Cuptoare și Văliug, s-au semnalat probleme legate de lipsa deszăpezirii.

„Vreți turiști pe Semenic? Vai de noi! E de plâns!”, au comentat cei care au postat imaginile pe grupul menționat, din care se vede cum un autoturism patinează, pur și simplu, pe șosea, iar șoferul reușește doar cu ajutor să-l redreseze. Dincolo de comentariile referitoare la starea cauciucurilor autoturismului respectiv sau la nepriceperea șoferului, rămâne tristul adevăr că mai e mult de lucru pentru a convinge turiștii să-și petreacă timpul liber în zonele montane din Banat.

Citeşte şi: Românul Tudor Simionov a murit, la Londra, apărând prinţi arabi și milionari la o petrecere VIP „sălbatică”, în care „totul era permis”

Degeaba se inaugurează pârtii noi de schi sau facilități de cazare, dacă drumurile nu-s ca-n palmă, iar autoritățile responsabile nu mai contenesc să se mire că locuitorii din vestul ţării preferă stațiuni din Serbia, Bulgaria sau Austria.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Video! Bătăi de cap pentru șoferi pe drumurile de munte din Banat. „Vreți turiști pe Semenic? Vai de noi! E de plâns!”

  1. Nu zic ca nu ar trebui curatate drumurile, dar e totusi un drum de munte si destul de dificil, cu pante mari si curbe stranse, daca ninge abundent deszapezirea nu se face instantaneu. Am fost la Semenic intr-o iarna, pe vremea cand modesta Dacie 1300 mai domina inca drumurile romanesti, mai intai mi-am cumparat lanturi de la o benzinarie, apoi am urcat, cu grija, dar fara probleme. In alti ani am fost cu alte masini si in alte tari, peste tot sunt zile in care circulatia e dificila, uneori camioanele nu pot accesa rampa de urcare pe autostrada intr-un oras de campie. Pe scurt, autoritatile pot face mai mult, Caras-severinul e vestit pentru nepasare, dar turistii prefera alte destinatii pentru ce gasesc la capatul drumului si pentru raportul dotari/pret.

Lasă un răspuns