Românul Tudor Simionov a murit, la Londra, apărând prinţi arabi și milionari la o petrecere VIP „sălbatică”, în care „totul era permis”

robert simionov

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul morții românului Tudor Simionov, la Londra, de Anul Nou. Publicația Mirror scrie că românul fusese angajat în acea noapte pentru a proteja prinți arabi și multimilionari ce participau la o petrecere VIP „sălbatică”, în care „totul era permis”.

Potrivit mirror.co.uk, bodyguardul Tudor Simionov, 33 de ani, încerca să oprească un grup de 10 indivizi, înarmați, să pătrundă în locația de lux deținută de „un om de afaceri bogat” în care se desfășura o petrecere VIP cu tematică sexuală.

Sursa citată scrie că la petrecerea privată participau prinți arabi și multimilionari ce plătiseră sume importante de bani pentru a-și rezerva o masă.

Un martor a declarat, pentru MailOnline, că tinere îmbrăcate sumar au fost văzute intrând la petrecere la brațul unor oameni bogați.

„Fete îmbrăcate în outfituri și lenjerii sexy intrau și ieșeau de la petrecere înainte de incident. Părea să fie un eveniment cu temă sexuală – tocuri înalte, corsete și alte chestii”, a declarat un vecin al proprietății de pe Park Lane, pentru The Sun.

De asemenea, un membru din staff a descris petrecerea ca fiind „sălbatică”: „Orice era permis”.

Tudor Simionov a ieșit afară să-și apere colegii

Leroy Rose, PR-ul petrecerii din Park Lane, a povestit, pentru Evening Standard, că Tudor a fost angajat să asigure paza la petrecere, în interiorul clădirii, dar că românul a ieșit afară pentru a-și apăra colegii de cei 10 indivizi înarmați ce au vrut să strice petrecerea.

„Este un loc exclusivist, pentru clienți foarte bogați. De obicei, sunt oameni pe care îi cunoaștem. Niște persoane au încercat să intre, însă nu li s-a permis asta. Proprietarul este un om foarte bogat, care se află în atenția publică. Acolo se putea intra doar dacă se plătea o taxă pentru masa rezervată”, a explicat Leroy Rose.

Promotorul a precizat că românul Tudor Simionov a ieșit în fața clădirii pentru a-și apăra colegii.

„Era o bătaie afară, iar el a mers să ajute. Bodyguarzii de la intrare erau bătuți, iar el s-a dus în apărarea lor. I-a ajutat, lovind mai mulți indivizi, însă după doar vreo 30 de secunde a fost înjunghiat în piept. L-am văzut când a intrat din nou în club. Era într-un costum și era acoperit de sânge. Nu avea nicio vestă de protecție sau ceva. Am văzut sângele cum curgea din piept. Am luat un prosop, încercând să opresc sângerarea. N-a mai apucat să spună nimic, a murit cu ochii deschiși, uitându-se la mine”, a povestit Leroy Rose (25 de ani).

Bărbatul a adăugat că atunci când s-a întors în club totul era distrus. „Au reușit să spargă ușa. Mai erau și alți oameni înjunghiați. Era sânge peste tot. Tudor era un om bun. Cel mai amabil dintre toți cei de la pază. Este un erou, a murit încercând să-și apere colegii. A doborât de unul singur nouă indivizi”, a mai spus Leroy Rose.

Tudor este primul bărbat victima unei crime la Londra, în 2019

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, de Anul Nou, era canotor dinamovist și plecase în Anglia de două luni pentru a-și continua studiile masterale, el fiind absolvent al facultăţii de Marketing la ASE București.

Potrivit CS Dinamo, Tudor el a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, scrie news.ro.

Tudor se mutase de doar două luni de la Bucureşti în capitala Marii Britanii, împreună cu iubita lui, Mădălina, în speranța unui trai mai bun, a scris presa engleză.

„A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi plănuiam să avem copii împreună”, a declarat iubita lui, Mădălina, citată de Evening Standard.

Mădălina a povestit că visau să se căsătorească și să aibă copii, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Românul Tudor Simionov a murit, la Londra, apărând prinţi arabi și milionari la o petrecere VIP „sălbatică”, în care „totul era permis”

Lasă un răspuns