Victorie definitivă în instanță pentru Coriolan Gârboni

Victorie definitivă în instanță pentru Coriolan Gârboni

Victorie definitivă în instanță pentru Coriolan Gârboni.

După ce Tribunalul Timiș i-a dat câștig de cauză lui Coriolan Gârboni, director până la 31 iulie al Filarmonicii „Banatul”, încuviințând solicitarea acestuia de a nu se mai organiza concurs pentru ocuparea funcției de director până la judecarea pe fond a cazului, a venit rândul Curții de Apel Timișoara să întărească sentința.

Astfel, astăzi, Curtea de Apel a respins „recursul formulat de recurentul-pârât Primarul Municipiului Timişoara în contradictoriu cu intimatul-reclamant Gârboni Ioan Coriolan împotriva sentinţei civile nr. 728/12.07.2021 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 2762/30/2021.

Obligă recurentul-pârât Primarul Municipiului Timişoara la plata sumei de 1.190 de lei către intimatul-reclamant Gârboni Ioan Coriolan, cu titlul de cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă”.

CITEȘTE ȘI: Se clatină scaunul unui viceprimar al Timișoarei?

Coriolan Gârboni a fost „mazilit” de la conducerea Filarmonicii „Banatul”, în urma unei evaluări efectuate de o comisie din care a făcut parte și un medic veterinar. Nota acestuia a fost decisivă în respingerea candidaturii cunoscutului om de cultură timișorean.

Astfel, Gârboni a luat nota 8,70 la evaluare, ceea ce l-a împiedicat să depună un nou proiect de management.

Fostul director al filarmonicii a contestat în instanță evaluarea, procesul având ca termen jumătatea lunii septembrie.

Reamintim că Primăria Timișoara l-a numit în funcția de director al Filarmonicii „Banatul” pe Ovidiu Andriș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Marius 20 august 2021
Uite asa, zi de zi iasa la iveala ticaloseniile si coruptia..."unei altfel de guvernari-fara penali!!!!" Medic veterinar-in comisie.... Pai a evaluat...cai, ciini, rate si curci  ? A, am inteles...nu au avut alta coada de topor ! Mai frate, sunteti mult mai rai decit predecesorii !